WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το πιάτο σας αποκαλύπτει τα μυστικά σας!


3 Φεβρουαρίου 2015

9547d38b6bc7e39430b388cb087ca207ΚΑΘΕΤΟ.jpg

Έχετε ποτέ προσπαθήσει να καταλάβετε τους ανθρώπους; Μήπως κάθε φορά που γνωρίζετε κάποιον, αναρωτιέστε ποιος είναι πραγματικά και τι κρύβει; Κατά τη διάρκεια του χρόνου, υπήρξαν αναρίθμητες μέθοδοι, όπως τα αστέρια ή οι παλάμες, που είχαν σαν σκοπό, να αποκαλύψουν τον εσωτερικό χαρακτήρα του κάθε ατόμου. Ίσως όμως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πάτε για ένα γεύμα, με κάποιον που γνωρίζετε για πρώτη φορά, γιατί οι διατροφικές επιλογές μπορεί να ξεδιπλώσουν το πέπλο μυστηρίου.

Μπριζόλα με πατάτες. Η υψηλή περιεκτικότητα του κρέατος σε πρωτεΐνη και η έλλειψη του έντονου χρώματος στο πιάτο, δείχνουν ό,τι όσοι προτιμάνε αυτόν τον συνδυασμό πατάνε γερά τα πόδια τους στη γη. Για να είναι ικανοποιημένοι, πρέπει να είναι οικονομικά σταθεροί και να νιώθουν ασφάλεια με την εργασία τους, το σπίτι, και την οικογένεια τους. Μπορείτε συνήθως, να εμπιστεύεστε αυτούς τους ανθρώπους και να πάρετε πρακτικές συμβουλές. Επίσης, δεν τους αρέσει να  αφήνουν κανένα θέμα σε εκκρεμότητα και δεν θέλουν να απογοητεύουν, όσους τους έχουν αναθέσει να διεκπεραιώσουν κάποια δουλειά.

Μακαρόνια ή Ρύζι. Χωρίς αμφιβολία, αυτά τα πιάτα περιέχουν υδατάνθρακες και εκείνοι που τα προτιμούν, έχουν την τάση να κάνουν πάρα πολλά, με αποτέλεσμα να χρειάζονται πολύ ενέργεια. Επίσης,οι λάτρεις των υδατανθράκων αγαπούν τον εαυτό τους, είναι δραστήριοι, ενθουσιάζονται εύκολα και δεν δίνουν προτεραιότητα στη δουλειά τους. Αντ΄αυτού προτιμούν να βρουν τη χαρά και την ευτυχία στους φίλους ή στο αγαπημένο τους χόμπι.

Ζάχαρη. Οι λάτρεις της ζάχαρης, αφήνουν πάντα χώρο για ένα επιδόρπιο. Μπορεί να είναι απίστευτα γλυκοί άνθρωποι, αλλά δεν μπορούν να νοιώσουν, ότι η ζωή τους είναι γλυκιά και όμορφη. Όσοι αναζητάνε συνεχώς τη ζάχαρη, χρειάζονται περισσότερη ευτυχία και γέλιο, γι αυτό και προσπαθούν να τα αποκτήσουν καταναλώνοντας γλυκά.

Η αλατιέρα. Οι άνθρωποι που προσθέτουν αλάτι, ακριβώς για το τίποτα, ακόμα και πριν δοκιμάσουν, ψάχνουν για λίγη κίνηση στη ζωή τους. Θέλουν να "ταρακουνήσουν τα πράγματα", αλλά δεν ξέρουν πώς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.