WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εύκολα, καθημερινά tips που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος


30 Ιουλίου 2015

eb8da79c81c2d1d4f8b0591860b63d24καθετα.jpg

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όλη την ημέρα, που ενδεχομένως δεν σας έχουν περάσει από το μυαλό και να μειωθεί το βάρος σας, χωρίς να το καταλάβετε. Αν λοιπόν, θέλετε να μάθετε τι πρέπει να κάνετε στη καθημερινότητα σας για να χάσετε κιλά, διαβάστε το παρακάτω άρθρο.

Όταν ξυπνήσετε το πρωί, πριν αρχίσετε να ετοιμάζεστε για να πάτε στη δουλειά, βγείτε και τρέξτε για 20 λεπτά ή κάντε 20 κάμψεις μέσα στο σπίτι. Αυτή η σύντομη προπόνηση είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα, που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα, για να χάσετε βάρος. Αφού έχετε κάνει τη γυμναστική σας, συνεχίστε την ημέρα σας με τον σωστό τρόπο, παίρνοντας ένα υγιές πρωινό. Μια καλή επιλογή είναι να εντάξετε στο πρωινό σας γεύμα άπαχη πρωτεΐνη, όπως ασπράδια αυγών. Μελέτες έχουν δείξει, ότι όσοι τρώνε άπαχη πρωτεΐνη κατά την έναρξη της ημέρας ζυγίζουν λιγότερο.

Όταν φτάσετε στη δουλειά σας, μη πάρετε τον ανελκυστήρα, αλλά χρησιμοποιείστε τις σκάλες. Τι και αν βρίσκεται στον 6ο όροφο το γραφείο σας; Ανεβαίνοντας με τα πόδια θα δραστηριοποιηθείτε και θα γυμνάσετε τους γλουτούς σας. Όταν έρθει η ώρα του μεσημεριανού γεύματος, δεν χρειάζεται να κάτσετε στην καφετέρια και να φλυαρείτε, αντ αυτού μπορείτε να καλέσετε έναν συνάδελφο σας, να πάτε για ένα γρήγορο περπάτημα. Το μεσημεριανό διάλειμμα είναι μια καλή ευκαιρία, για να κινηθείτε, μετά από τόσες ώρες ακινησίας. Και αν πεινάτε, δεν υπάρχει λόγος να παραγγείλετε πίτσα, αλλά μπορείτε να πάρετε μια σαλάτα με κοτόπουλο, που θα σας κρατήσει χορτάτους.

Το βράδυ που θα είστε στο σπίτι, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε για ώρες τηλεόραση, αλλά μπορείτε να πάτε για ύπνο. Μελέτες έχουν δείξει, ότι όσοι κοιμούνται 7 ώρες κάθε βράδυ, ζυγίζουν λιγότερο, από εκείνους που δεν ξεκουράζονται σωστά.

Οι παραπάνω συμβουλές μπορεί να σας φαίνονται απλές, αλλά αν τις ακολουθήσετε θα γίνετε πιο δραστήριοι, θα ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και θα χάσετε βάρος, χωρίς να νιώθετε πίεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.