WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς θα ξεφουσκώσετε μετά την Κυριακή του Πάσχα


Τζουλιάννα Καρνέζη

17 Απριλίου 2017

2-683x1024.jpg

Εντάξτε στο μεσημεριανό σας γεύμα άφθονα λαχανικά. Βοηθήστε το σώμα σας να καθαρίσει, καταναλώνοντας πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Προσθέστε στα γεύματα σας σπανάκι, μπρόκολο και χόρτα και θα διαπιστώσετε ότι σιγά σιγά θα αρχίσετε να ξεφουσκώνετε.

Πίνετε πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητές. Ένα φλιτζάνι πράσινο ή τσάι μέντας θα βοηθήσει το φούσκωμα, που μπορεί να νιώθετε μετά το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης: Πιείτε το τσάι σας με στιλ

Μειώστε τη ζάχαρη. Αν το παρακάνατε με τα πασχαλινά γλυκά, τότε σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε μια μικρή αποχή από τη ζάχαρη και θα δείτε το σώμα σας να ανακάμπτει από τη κραιπάλη των προηγούμενων ημερών και να επανέρχεται στα φυσιολογικά κιλά.

Πίνετε άφθονο νερό. Ο καλύτερος τρόπος για να αποτοξινωθείτε είναι να πίνετε νερό. Αν δεν σας αρέσει πολύ η γεύση του, μπορείτε να προσθέσετε τζίνζτερ ή αγγούρι.

Μειώστε τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Μετά το Πάσχα προσπαθήστε να αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές που είναι γεμάτες λίπος και ζάχαρη. Καταναλώστε φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας και ψάρι.

Με την εφαρμογή αυτών των μικρών αλλαγών στην καθημερινότητά σας, θα χάσετε τα περιττά κιλά και θα νιώσετε και πάλι ευεξία και ενέργεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.