WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσετε το τέλειο σώμα για την παραλία


15 Μαΐου 2017

sea-sunny-person-beach.jpg

Μοιραζόμαστε μαζί όλα τα επιστημονικά μυστικά για την επίτευξη της ομοιόστασης και της ισορροπημένης θρέψης των κυττάρων.

Ρυθμίζουμε τη λειτουργία των ορμονών ενισχύουμε το ανοσοποιητικό, επιταχύνουμε το μεταβολισμό, καταπολεμούμε την κόπωση.

Διαχειριζόμαστε το στρες, απελευθερωνόμαστε από το τοξικό συναισθηματικό βάρος.

Ενισχύουμε τις φυσικές και πνευματικές μας άμυνες.

Βιωματικά εργαστήρια

  • Τα πρωινά της Ευρωστίας: Γνώρισε τα πρωινά που διώχνουν το κοιλιακό λίπος, ρυθμίζουν τις ορμόνες και ευεργετούν το μεταβολισμό. Ένα θεαματικό «ζωντανό» εργαστήρι γευσιγνωσίας των πιο θρεπτικών πρωινών και ενεργειακών σνακ με τα καλύτερα βιολογικά υλικά.
  • Περιήγηση στα μονοπάτια του σώματος: σωματικές ασκήσεις για την ενεργοποίηση του κινητικού και μυϊκού συστήματος, μέσα από κατοχυρωμένα είδη ασκήσεων σε 4 επίπεδα: πεπτικό, ενδοκρινικό, νευρικό και αναπνευστικό σύστημα.
  • Braintraining - διαχείριση του στρες: εξειδικευμένες τεχνικές για την ενέργεια του εγκεφάλου, τη μείωση της κορτιζόλης, την αύξηση της σεροτονίνης, και όλων των νευροδιαβιβαστών, που ρυθμίζουν τη συμπεριφορά και τη διάθεσή μας καθημερινά.
  • Εκπαίδευση στην τεχνική “mindfulness”. Έρευνες δείχνουν ότι η ενσυνειδητότητα έχει επίδραση στο μυαλό και στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Η εκπαίδευση στην ενσυνειδητότητα βοηθάει στη μείωση του stress και προωθεί την καλή ψυχική υγεία.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν:

  • Μηνιαία παρακολούθηση και ατομικό πρόγραμμα διατροφής για ένα μήνα με συνεδρίες και αξιολόγηση σύστασης σώματος.
  • Πρόγραμμα βιοενεργειακής θρέψης σε 4 επίπεδα:1. βελτίωση της μνήμης 2. απελευθέρωση στρες 3. αύξηση της ενέργειας 4. σωστή πέψη.
  • Όλες τις καλοκαιρινές συνταγές και το μενού με τους συνδυασμούς από φυτικά βότανα,ανθοϊάματα και τις ελληνικές superfoods τροφές .

Το πρόγραμμα ξεκινά Κυριακή 21 Μαΐου σε ένα καταπράσινο χαλαρωτικό περιβάλλον, στο κτήμα Ιπποστάσιο.

Διοργάνωση : Νatura nrg, το μοναδικό πανελλαδικό freepress και portal στο χώρο του Natural - health – greenlifestyle και τα «Προγράμματα Προαγωγής Υγείας –Ευρωστία»

Τo πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με επιστημονική μεθοδολογία από τη Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διατροφολόγο - Επιστήμων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Τις τεχνικές και το πρόγραμμα θα παρουσιάσει εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα από το χώρο της Διατροφής, Άσκησης, Κινησιοθεραπείας, Προαγωγής της υγείας, Ψυχικής Υγείας, Ιατρικής Ενδοκρινολογίας και Νευροεπιστημών.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από ενεργειακό χορτοφαγικό μενού,superfood σνακ και δώρα ευεξίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες: www.evrostia-health.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.