WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

4 celebrities άνω των 40 αποκαλύπτουν το μυστικό τους για επίπεδη κοιλιά


Τζουλιάννα Καρνέζη

31 Αυγούστου 2017

20170506-zaa-a123-047.jpg

Gwyneth Paltrow

Η ηθοποιός έχει ένα από τα πιο όμορφα και καλλίγραμμα σώματα της σόου μπιζ. Όπως δηλώνει η ίδια της αρέσει να ασκείται τακτικά. Έχει κάνει τη σωματική δραστηριότητα ένα είδος ρουτίνας όπως το βούρτσισμα των δοντιών. Η 44χρονη ηθοποιός τρώει επίσης βιολογικές τροφές και όποτε νιώθει φουσκωμένη πίνει χυμό από λεμόνι, ένα ρόφημα πλούσιο σε βιταμίνη C και αρκετά διουρητικό.

Cindy Crawford

Ο χρόνος έχει φερθεί πολύ καλά στη Cindy Crawford αφού παρά τα 50 και κάτι χρόνια της, παραμένει λαμπερή και με σώμα που θα ζήλευαν και εικοσάρες. Το πανέμορφο μοντέλο γυμνάζεται και συγκεκριμένα ακολουθεί μια προπόνηση όπου χρησιμοποιεί το σωματικό της βάρος για να ασκηθεί και προτεραιότητά της είναι η μυϊκή ενδυνάμωση, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά τα 40 χάνουμε μυϊκή μάζα.

Julianne Moore

Όταν ήταν 20 ετών έτρωγε σχεδόν κάθε μέρα πίτσα. Πλέον όμως η διατροφή της Julianne Moore αποτελείται κυρίως από ψάρι, λαχανικά, σαλάτες και φρούτα. Επίσης η όμορφη ηθοποιός κάνει 2 με 3 φορές την εβδομάδα γιόγκα, ενώ τις υπόλοιπες μέρες κάνει αερόβιες ασκήσεις.

Elle MacPherson

Η Macpherson είναι γνωστή και με το ψευδώνυμό "The Body" και όχι αδίκως αφού είναι ένα από τα πιο καλογυμνασμένα μοντέλα. Πέρσι δήλωσε ότι ακολουθεί αλκαλική διατροφή, ώστε να διατηρήσει την ισορροπία του pH στο σώμα της. Και φυσικά δεν ξεχνά να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά.

Διαβάστε εδώ: Έκανα την αλκαλική δίαιτα και δείτε τι μου συνέβη

Μπορεί οι διάσημοι να έχουν τα δικά τους διατροφικά προγράμματα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά. Έτσι καλό είναι πριν ξεκινήσετε μια δίαιτα να ζητήσετε τη συμβουλή του ειδικού, ώστε να σας παρέχει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.