WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Halle Berry: Η δίαιτα που έκανε και έχασε 10 κιλά σε ένα μήνα


Τζουλιάννα Καρνέζη

3 Μαΐου 2018

abaca-339724-033.jpg

Η Berry αποκάλυψε πως ακολουθεί την κετογονική διατροφή, η οποία τη βοηθάει να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος. Η συγκεκριμένη δίαιτα έχει ως σκοπό να ξεκλειδώσει τις αποθήκες του λίπους. Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει να περιοριστεί η κατανάλωση υδατανθράκων και πρωτεϊνών και να δοθεί έμφαση στην κατανάλωση λιπαρών τροφίμων. Άρα κάποιος που ακολουθεί την κετογονική διατροφή μπορεί να καταναλώσει έλαια, αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, ταχίνι, λιπαρά ψάρια, λαχανικά, φρούτα χωρίς πολλά σάκχαρα, πράσινα φυλλώδη λαχανικά και γενικά ό,τι περιέχει καλά λιπαρά.

Διαβάστε εδώ: Ποιες τροφές να αποφεύγετε για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά μέσα σε μια ημέρα

Η ηθοποιός ξεκινάει το πρωί πίνοντας ένα χυμό από τεύτλα ενώ παίρνει και κάποιο συμπλήρωμα διατροφής για να έχει ενέργεια. Το μεσημέρι τρώει μια χούφτα πράσινα φασόλια με σάλτσα μπολονέζ, ενώ το βράδυ συνήθως τρώει ένα φιλέτο σολομού ή κάποιο άλλο λιπαρό ψάρι με πουρέ πατάτας. Επίσης προσπαθεί να μην αφήνει τον οργανισμό της νηστικό για πάνω από 3 ώρες γι αυτό και επιλέγει να καταναλώνει υγιεινά σνακ.

Πρέπει επίσης να επισημάνουμε πως η Halle Berry δεν προσέχει τη διατροφή της μόνο για να διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα, αλλά και επειδή έχει διαβήτη τύπου 1. Διαγνώσθηκε πως πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη από τα 19 της χρόνια και από τότε ακολουθεί ευλαβικά τις συμβουλές του διαιτολόγου και γυμναστή της.

Διαβάστε εδώ: Η Halle Berry είναι στην πιο ωραία φάση της ζωής της

[gallery-717923]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.