ΖΩΔΙΑ

Οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα τα καταφέρουν το πολύ έως τον μήνα του μέλιτος!


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2018

photo-1449495169669-7b118f960251.jpg

Κάποιες σχέσεις είναι φτιαγμένες για να κρατήσουν και άλλες μπορεί να μην τα καταφέρουν μετά τη περίοδο του μέλιτος. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με διάφορους παράγοντες, αλλά αν η σχέση σας ήταν πολύ έντονη και ξαφνικά έσβησε, ίσως να έχει να κάνει με το πώς το ζώδιό σας συναναστρέφεται με το δικό τους.

Έχει να κάνει με τις αξίες του κάθε ζωδίου, τα χαρακτηριστικά που φέρνει στο τραπέζι και πώς όλο αυτό λειτουργεί μακροπρόθεσμα. Με αυτό κατά νου, παρακάτω θα βρείτε τα πέντε ζώδια που μπορεί να μην "κρατήσουν" μετά την περίοδο του μέλιτος, σύμφωνα με την αστρολογία.

Δίδυμος - Σκορπιός

Μπορεί να ξεκινήσουν δυναμικά, αλλά μετά την περίοδο του μέλιτος ίσως συνειδητοποιήσουν πως θέλουν άλλα πράγματα. Ο Δίδυμος θέλει να νιώθει ανάλαφρος και ελεύθερος, ενώ ο Σκορπιός θέλει να νιώθει ασφαλής και σταθερός. Ο ένας θέλει να ζει τη στιγμή, ενώ ο άλλος θυμάται και την παραμικρή κίνηση.

Παρθένος - Τοξότης

Ελκύονται από τις διαφορές τους, αλλά ίσως είναι αυτές που θα τους χωρίσουν στο τέλος. Ο Τοξότης θέλει να ταξιδεύει και να γνωρίζει τον κόσμο ενώ ο Παρθένος θέλει να μένει στο σπίτι και να χτίσει μία φωλιά. Απλά θέλουν άλλα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που ζηλεύουν περισσότερο 

Αυτά είναι τα 4 πιο μυστικοπαθή ζώδια

 Τα (τυχερά) ζώδια που δε θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής

Ζυγός - Ιχθείς

Μπορεί να ελκύονται ο ένας απ' τον άλλον, αλλά δε σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Και μόλις αντιμετωπίσουν τη πραγματική καθημερινότητα, η διαφορά αυτή θα αρχίσει να τους ενοχλεί. Οι Ζυγοί επικεντρώνονται στη δύναμη του μυαλού, ενώ οι Ιχθείς στα συναισθήματα και την καρδιά - ίσως κάνουν τους Ιχθείς να νιώθουν πως δεν παίρνουν αρκετή αγάπη.

Αιγόκερως - Κριός

Ο Κριός είναι παθιασμένο ζώδιο, ενώ ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικά συντηρητικός. Είναι ένας συνδυασμός που δεν έχει καθόλου μέλλον, αφού θα υπάρξουν έντονες διαφορές στις αξίες τους. Μπορεί να περάσουν καλά για λίγο, αλλά τείνουν να βρίσκουν κάποιον πιο ταιριαστό μετά από λίγο.

Υδροχόος - Καρκίνος

Ο ανεξάρτητος Υδροχόος μπορεί να αποφασίσει να τελειώσει τη σχέση πριν γίνει πολύ σοβαρή, ειδικά αν βγαίνει με ένα ζώδιο που εκτιμά τη δέσμευση. Η επιθυμία του Καρκίνου να είναι συνέχεια μαζί μπορεί να τρομάξει τον Υδροχόο, αν δεν είναι έτοιμος. Επίσης, οι Υδροχόοι δε θα δείξουν την αγάπη τους με τρόπο που ο Καρκίνος μπορεί να καταλάβει, ακόμα κι αν τους νοιάζονται βαθιά.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.