ΖΩΔΙΑ

Μάθαμε πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τις σχέσεις του - Ετοιμαστείτε να ταυτιστείτε


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2021

Μάθαμε πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τις σχέσεις του - Ετοιμαστείτε να ταυτιστείτε
Εάν έχετε κατακλυστεί από έναν ακατανίκητο πόθο που έχει φέρει τα πάνω- κάτω στα συναισθηματικά σας και βιώνετε στον απόλυτο βαθμό το λεγόμενο "za- za- zoo" που περιέγραφε μοναδικά η Carrie Bradshaw στο Sex And The City, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε περισσότερα από τα άστρα για το πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τις σχέσεις του...για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων!

Εάν έχετε κατακλυστεί από έναν ακατανίκητο πόθο που έχει φέρει τα πάνω- κάτω στα συναισθηματικά σας και βιώνετε στον απόλυτο βαθμό το λεγόμενο "za- za- zoo" που περιέγραφε μοναδικά η Carrie Bradshaw στο Sex And The City, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε περισσότερα από τα άστρα για το πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τις σχέσεις του...για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων!

Κριός

Ο Κριός ερωτεύεται στον υπερθετικό βαθμό, ονειρεύεται να περάσει μια ολόκληρη ζωή μαζί σας και εξωτερικεύει σχεδόν αμέσως όλα όσα νιώθει. Μόνο που ο έρωτάς του αρχίζει να εξανεμίζεται και δύσκολα εξελίσσεται σε αγάπη όταν σταματήσει να νιώθει τόσα πράγματα για εσάς και τραβήξει κάτι άλλο την προσοχή του.

Ταύρος

Ο Ταύρος θεωρείται ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Εάν καταφέρετε να τον κερδίσετε και να μπείτε πραγματικά στην καρδιά του, τότε δύσκολα θα μπορέσει να ζήσει μακριά σας. Μόνο που εάν θελήσετε εσείς να πείτε το αντίο στη σχέση σας, εκείνος θα αρνείται μέχρι τέλους να δει την πραγματικότητα με αποτέλεσμα ο αποχωρισμός να είναι από δύσκολος έως ακατόρθωτος.

Δίδυμος

Πεταλούδες στο στομάχι, έντονα βλέμματα και ένα σωρό λεκτικά σήματα γεμάτα υπονοούμενα. Οι Δίδυμοι ξεκινούν κάπως έτσι τη σχέση τους αλλά εγκαταλείπουν εύκολα και παίρνουν πίσω όσα έχουν υποσχεθεί στην περίπτωση που βαρεθούν τον τρόπο που εξελίσσεται η κατάσταση μεταξύ σας.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος επενδύει από την αρχή στη σχέση σας και κάνει τα πάντα για να είστε καλά και ευτυχισμένη. Μάλιστα, τείνει να το παρακάνει με τη φροντίδα σε σημείο που σας κάνει να νιώθετε σαν μωρό αφού ασυναίσθητα γίνεται υπερπροστατευτικός.

Λέων

Ο Λέων ενθουσιάζεται αμέσως και γρήγορα θέλει να γίνετε η επόμενη σχέση του. Τα λόγια και οι πράξεις του, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας κάνουν να δείτε το πιο μακρινό μέλλον μαζί του και να κάνετε πολλά όνειρα μαζί. Ωστόσο, συνηθίζει να έχει υψηλές προσδοκίες από τη σχέση σας και όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα έχει φανταστεί, τότε φαίνεται πως αρχίζει να χάνει τον αρχικό ενθουσιασμό, αθετώντας κάθε μεγάλη υπόσχεση.

Παρθένος

Έχει σχεδόν «προκαθορισμένο» από την αρχή ότι θα σας ερωτευτεί τρελά και πράγματι έτσι είναι. Όμως η τάση του να επιλύει ζητήματα που δεν τον αφορούν άμεσα και να τρυπώνει στα πάντα, χαλάει την όμορφη σχέση σας, προδικάζοντάς τη συχνά με ημερομηνία λήξης.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι εκεί για να σας δείξει από την αρχή πως εννοεί όλα αυτά που λέει και αν κλέψετε την καρδιά του, δύσκολα θα σας αφήσει να φύγετε από τη ζωή του οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα εάν το θέλετε κι εσείς!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα σας κάνει να τον ερωτευτείτε με το πάθος του και την τέχνη που ξεδιπλώνει στο κρεβάτι! Η σχέση σας θα είναι φλογερή, γεμάτη νέες περιπέτειες και το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από κάθε τσακωμό, θα αναζωπυρώνει αυτά που νιώθει και νιώθετε για εκείνον, με καλό σεξ.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν δεσμεύεται εύκολα αλλά εάν αποφασίσει να μπει σε μια σχέση, προτιμά να είναι από απόσταση. Μόνο έτσι καταφέρνει να νιώθει πιο κοντά στην ελευθερία του και είναι ανεξάρτητος, αφήνοντας τον εαυτό του να εκφραστεί χωρίς τον φόβο της απόλυτης δέσμευσης.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως όταν μπει σε μια σχέση, ουσιαστικά είναι σαν να «μανατζάρει» με κάποιον τρόπο τον σύντροφό του. Χειραγωγεί καταστάσεις και ελέγχει συναισθήματα που θα μπορούσαν να αποβούν «μοιραία» για τη σχέση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος συνήθως ερωτεύεται μέσα από μια δυνατή φιλία. Αυτή η μετάβαση τον βοηθά να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό σε μια σχέση και να συμπεριφερθεί με τον πιο σωστό και όμορφο τρόπο.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες νιώθουν ερωτευμένοι όταν η σχέση έχει λήξει και βρίσκεται πλέον μόνο στη σφαίρα της φαντασίας τους!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.