ΖΩΔΙΑ

Οι πιο απαγορευτικοί συνδυασμοί ζωδίων που ζουν μαζί τα πιο δυνατά πάθη


The Jennettes

10 Οκτωβρίου 2021

Οι πιο απαγορευτικοί συνδυασμοί ζωδίων που ζουν μαζί τα πιο δυνατά πάθη

Θέλουν να είναι μαζί αλλά τα άστρα επιμένουν πως πρέπει να είναι μακριά.

Οι παρακάτω συνδυασμοί ζωδίων μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν γιατί αν και είναι σχεδόν απαγορευτικό να είναι μαζί, καταλήγουν να ζουν  μαζί τα πιο δυνατά πάθη!

Κριός- Παρθένος

Τα δύο αυτά ζώδια αν και θεωρούνται εντελώς αντίθετα μεταξύ τους, όταν ενώνονται κάνουν έναν απίστευτο δεσμό. Ακόμη και η υπερβολική οργάνωση των Παρθένων δεν αποσυντονίζει τα σχέδια που οδηγούν στις πιο έντονες και απελευθερωτικές περιπέτειες.

Ταύρος- Υδροχόος

Ο Ταύρος δεν μπορεί να σκεφτεί σαν τον Υδροχόο, και το αντίστροφο. Η λογική του ενός ζωδίου απέχει πολύ από τη λογική του άλλου και ίσως αυτό να είναι τελικά το ακαταμάχητο σημείο έλξης μεταξύ τους, παρόλο που ο συνδυασμός τους αστρολογικά θεωρείται εντελώς αταίριαστος.

Σκορπιός- Τοξότης

Θα μπορούσε να είναι ο πιο απαγορευτικός συνδυασμός αλλά φαίνεται πως όταν αυτά τα δύο ζώδια κάνουν σχέση ή έρθουν κοντά, ζουν τις πιο δυνατές και αληθινές εμπειρίες που διαλύουν κάθε καχυποψία του Σκορπιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.