ΖΩΔΙΑ

Ετοιμαστείτε: Αυτά τα 3 ζώδια θα ερωτευτούν μέχρι το τέλος της χρονιάς


JTeam

17 Δεκεμβρίου 2021

Ετοιμαστείτε: Αυτά τα 3 ζώδια θα ερωτευτούν μέχρι το τέλος της χρονιάς
Κρατηθείτε. Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, οι επόμενες μέρες θα έχουν ενδιαφέρον

Είστε singles; Νομίζετε ότι το νέο έτος θα σας βρει singles; Κάνετε λάθος, υπάρχει ελπίδα. Γιατί τα παρακάτω 3 ζώδια θα ερωτευτούν μέχρι το τέλος της χρονιάς – ναι, έχουν μείνει 14 μέρες κι αυτό είναι τέλειο, γιατί ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σύντομα.

Κριός

Οι Κριοί ταλαιπωρήθηκαν πολύ φέτος. Έχουν αποφασίσει ότι θα μείνουν για πάντα χωρίς σχέση, έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα – ήρθε η ώρα να ανατραπούν τα πάντα. Έρχεται μία καλή εποχή και νέες εμπειρίες.

Ταύρος

Ο έρωτας έχει διαφορετική σημασία για καθέναν μας. Οι Ταύροι έχουν διαρκώς ανοιχτά τα μάτια τους, είναι έτοιμοι για γνωριμίες και αυτό που περιμένουν, θα γίνει (επιτέλους).

Ζυγός

Το τελευταίο που θέλουν οι Ζυγοί, είναι να ερωτευτούν. Η Αφροδίτη στον Άρη, βέβαια, θα φέρει το ακριβώς αντίθετο. Ήδη υπάρχει κάποιος στη ζωή τους που είναι πιο ενδιαφέρων από τους άλλους – απλώς τώρα θα συνειδητοποιήσουν τι νιώθουν παγματικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS