ΖΩΔΙΑ

Τελευταία Πανσέληνος 2021: Τα ζώδια που θα κάνουν μια νέα αρχή


JTeam

19 Δεκεμβρίου 2021

Τελευταία Πανσέληνος 2021: Τα ζώδια που θα κάνουν μια νέα αρχή
Η τελευταία Πανσέληνος του 2021 μπορεί να ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 19/12/2021 στις 06:35, στις 27ο 28’ μοίρες του άξονα Διδύμων – Τοξότη με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη αλλά φέρνει μερικές σημαντικές αλλαγές σε κάποια ζώδια.

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου επηρεάζει σημαντικά κάποια ζώδια, τα οποία θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνουν μια ολοκαίνουργια αρχή σε πολλούς τομείς της ζωής τους. Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, ετοιμαστείτε να αφήσετε πίσω σας κάθε συμβιβασμό που τόσο καιρό σας κρατούσε μακριά από αυτό που ονειρευόσασταν.

Δίδυμοι

Εσείς, οι Δίδυμοι είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτής της Πανσελήνου και θα ενεργοποιηθείτε γύρω από σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Ό,τι δεν λειτουργεί, θα το αφήσετε πίσω σας όσο δύσκολο κι αν είναι, κάνοντας μια ολόφρεσκια αρχή με τα πρόσωπα που πραγματικά θέλετε κοντά σας.

Τοξότης

Η Πανσέληνος θα εξετάσει προσεκτικά τομείς της ζωής σας και ό,τι δεν έχει γερά θεμέλια, μάλλον θα λήξει σύντομα. Ετοιμαστείτε να ζήσετε νέες εμπειρίες, γνωρίζοντας ανθρώπους που θα φέρουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σας.

Υδροχόος

Το κεφάλαιο, αλλαγές και νέες δυναμικοί είσοδοι, κυριαρχεί στη ζωή σας οπότε καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές που ούτε εσείς φανταζόσασταν ότι θα συμβούν ποτέ. Το αισιόδοξο είναι ότι θα είναι μόνο θετικές και θα φέρουν κάτι πολύ φρέσκο στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.