ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το δράμα: Ποιο έχει τον τίτλο της Drama Queen


JTeam

1 Μαρτίου 2022

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το δράμα: Ποιο έχει τον τίτλο της Drama Queen
pexels
Γεννήθηκαν για να δραματοποιούν τα πάντα και όταν δεν παραπονεθούν για κάτι, νιώθουν έξω από τα νερά τους. Τα παρακάτω ζώδια μεταμορφώνονται σε Drama Queens για οτιδήποτε συμβαίνει αλλά υπάρχει ένα ζώδιο που κατέχει τα πρωτεία στο δράμα.

Έχουν έντονη προσωπικότητα αλλά παράλληλα έχουν μάθει να παίρνουν ευχαρίστηση, ζώντας μέσα στο δράμα. Κάποια ζώδια δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το κλάμα, τα παράπονα και βρίσκουν πάντα έναν μαγικό τρόπο για να μεγαλοποιούν καταστάσεις.

Σίγουρα έχεις συναντήσει ένα τέτοιο άτομο και ήρθε η ώρα να δεις αν το ζώδιό είναι κάποιο από τα παρακάτω.

Κριός

Παρόλο που δεν έχει τον τίτλο της Drama Queen, Ο Κριός αντλεί ικανοποίηση από το δράμα των άλλων. Του αρέσει να έρχεται σε σύγκρουση μαζί σου γιατί αυτό του δίνει ενέργεια και συχνά δραματοποιεί πολύ τους τσακωμούς σας, παίρνοντας πάντα τον ρόλο του θύματος γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ζει για να παραπονιέται και μετατρέπει κάθε κατάσταση σε ένα ασταμάτητο δράμα. Μπορεί να βρει χίλιες αιτίες χωρίς καμία απολύτως αφορμή για να πυροδοτήσει ένταση χωρίς φυσικά όλο αυτό το κλίμα να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα και ταυτόχρονα επιθετικά ζώδια. Όλη αυτή η ευερεθιστότητα φέρνει πολλά δράματα και αν είσαι στη ζωή του καλύτερα να βρεις από την αρχή το κουμπί του χειρισμού του για όσο πιο ανώδυνα αποτελέσματα.

Το ζώδιο που κερδίζει επάξια τον τίτλο της Drama Queen

Λέων

Και τώρα έφτασε η ώρα για το ζώδιο που είναι η μεγαλύτερη Drama Queen και παίρνει ζωή από το να δημιουργεί κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δράματα. Είναι σε όλα του γενναιόδωρο οπότε δεν θα μπορούσε να μην είναι και σε αυτό. Βρίσκει εύκολα αφορμές για να παραπονιέται, να πνίγει τον καημό του στο δάκρυ και να δημιουργεί διαρκώς ένα δραματικό χάος στους γύρω του. Αν είναι στη ζωή σου, ξέρεις ήδη πολύ καλά για τι μιλάμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.