ΖΩΔΙΑ

Αιώνια αγάπη; Τα 5 ζώδια που θα μείνουν κοντά σου για πάντα


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2022

Αιώνια αγάπη; Τα 5 ζώδια που θα μείνουν κοντά σου για πάντα
Imdb
Αν έχεις κεραυνοβοληθεί πρόσφατα και είναι αμοιβαίο αλλά δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει, τα παρακάτω ζώδια υπόσχονται να μείνουν δίπλα σου «για πάντα».

Στην αρχή κάθε σχέσης, δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε εύκολα τις προθέσεις του ανθρώπου που έχουμε δίπλα μας αλλά υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν αν αυτό που μόλις δημιουργήσαμε μαζί τους έχει γερές βάσεις ή πρόκειται να «ξεφουσκώσει» γρήγορα.

Τα παρακάτω ζώδια πάντως, είναι έτοιμα να ορκιστούν ότι θα μείνουν δίπλα σου για πάντα:

Κριός

O Κριός θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει στη ζωή του. Δεν θέλει απλά να σε έχει κοντά του αλλά θέλει να κάνει διαρκώς πράγματα για να είσαι χαρούμενη ακριβώς επειδή ο έρωτας και η αγάπη γι' αυτό το ζώδιο είναι ολόκληρος ο κόσμος του.

Ζυγός

O Ζυγός παίρνει την αγάπη πολύ σοβαρά και αν αγαπήσει κάποιον, σκοπεύει να μείνει δίπλα του για πάντα. Είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια στα συναισθηματικά και μπορούν να κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν το πιο επιτυχημένο love story.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπάει αληθινά, δυνατά και παρόλο που πολλοί θεωρούν ότι είναι από τα πιο δύσκολα και εκδικητικά ζώδια, δίνεται ολοκληρωτικά στον σύντροφό του αρκεί να νιώσει αμοιβαιότητα στη σχέση. Μπορεί να αργεί να ερωτευτεί αλλά όταν ερωτεύεται, τότε μάλλον ο έρωτάς του για σένα θα είναι αιώνιος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σκέφτεται πάντα με την καρδιά και ποτέ με τη λογική όταν ερωτεύεται γι' αυτό πολλές φορές δυσκολεύεται να δει τα πράγματα καθαρά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο άνθρωπός τους και δύσκολα θα τον εγκαταλείψουν. Ακόμη και αν έρθουν τα πιο δύσκολα.

Ιχθείς

Όταν ερωτεύεται, πετάει στα σύννεφα και ακούει πάντα αυτό που έχει να του πει η καρδιά του. Ζει σε έναν τέλειο κόσμο όταν ερωτεύεται και είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια που δεν σκοπεύουν να σε αφήσουν να φύγεις εύκολα από τη ζωή τους. Εκτός κι αν βαρεθούν που αυτό δεν υποσχόμαστε ότι δεν θα συμβεί παρά τον παράφορο έρωτά τους για σένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.