ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που αγνοούν τα red flags και κάνουν τοξικές σχέσεις


JTeam

9 Μαρτίου 2022

Τα 3 ζώδια που αγνοούν τα red flags και κάνουν τοξικές σχέσεις
Κάνετε τοξικές σχέσεις; Ίσως φταίει το ζώδιό σας - ναι, τα αστέρια έχουν λόγο και σε αυτό, ας το αποδεχθούμε κι ας πάμε παρακάτω

Ας πούμε ότι κάποιος φίλος μας (όχι εμείς) γνωρίζει διαρκώς ανθρώπους που στο τέλος αποδεικνύονται τοξικοί. Σίγουρα είχαν δείξει κάτι στην αρχή του dating, τα προειδοποιητικά σημάδια ήταν εκεί κι ο φίλος μας (όχι εμείς) τα αγνόησε επιδεικτικά. Δεν ήθελε να δει ότι το άτομο που είχε απέναντί του, ίσως και να μην του έκανε καλό.

Ίσως τα άστρα να έχουν μερίδιο ευθύνης. Γιατί τα παρακάτω 3 ζώδια φορούν παρωπίδες και δεν κοιτούν τα red flags, με αποτέλεσμα να πληγώνονται, τελικά.

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλουν σταθερότητα. Όταν αρχίσουν να ερωτεύονται, κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον άλλον κοντά τους. Δε θέλουν αλλαγές και, παρότι συχνά αναγνωρίζουν τοξικές συμπεριφορές, επιλέγουν να τις αγνοούν και να ζουν στην ψευδαίσθηση πως, με τον καιρό, όλα θα φτιάξουν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι, ρομαντικοί και ζουν σε ένα ροζ συννεφάκι. Το love bombing τους φαίνεται φυσιολογικό, δε σκέφτονται ότι κάποιος μπορεί να μην τους ταιριάζει, τελικά. Κάνουν ό,τι μπορούν για να δικαιολογήσουν τους άλλους κι αυτό δεν τους βγαίνει σε καλό.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πάντα ειλικρινείς και θεωρούν ότι με ειλικρίνεια θα τους αντιμετωπίζουν όλοι. Αγνοούν τα red flags και εμπιστεύονται απόλυτα τους συντρόφους τους από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς, αυτή τους η στάση είναι και ο λόγος που καταλήγουν πληγωμένοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS