ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα: Τα 3 ζώδια που θα δουν τη σχέση τους να διαλύεται μέχρι τις 18/3


JTeam

16 Μαρτίου 2022

Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα: Τα 3 ζώδια που θα δουν τη σχέση τους να διαλύεται μέχρι τις 18/3
Unsplash
Μπορεί να μην χωρίσετε, αλλά τώρα θα δείτε ξεκάθαρα όλα τα σημάδια γιατί πρέπει να το κάνετε. Κάποια στιγμή.

Δεν θέλουμε να σας ανησυχήσουμε, αλλά τα άστρα ξύπνησαν και επέλεξαν τη βία (πάλι). Αυτή τη φορά το όνομα της καταστροφής είναι Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα και βασικό χαρακτηριστικό του είναι τα σημαντικά προβλήματα που προκαλεί στις σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, μας κάνει να συνειδητοποιούμε πόσο θέλουμε, τελικά, να βρισκόμαστε σε αυτήν την σχέση. Μήπως τελικά, βαριόμαστε τον άνθρωπο με τον οποίο είμαστε μαζί;

Κατά τη διάρκεια του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα, θα δούμε αρκετές σχέσεις να διαλύονται και όλες θα έχουν έναν κοινό παρανομαστή: Τα ζευγάρια αυτά έχασαν, κάπου στην πορεία, το fun κομμάτι της σχέσης τους και συμβιβάστηκαν σε μια καθημερινότητα γεμάτη ρουτίνα και βαρεμάρα. Συμβαίνει και στους καλύτερους, το θέμα είναι να το αναγνωρίζουμε και να προχωράμε, όσο δύσκολο κι αν είναι στην αρχή.

Πάμε να δούμε τώρα τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ανάμεσα στο χρονικό διάστημα 16-18 Μαρτίου.

Δίδυμοι

Είσαι σε αυτή τη σχέση με τη σκέψη πως θα είστε για πάντα μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι τον θάνατο. Ωστόσο, σταδιακά, αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης της σχέσης σου, έχει γίνει βαρύς και ασήκωτος. Από τη στιγμή που και οι δυό σας πήρατε την απόφαση να αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλον, η σχέση μετατράπηκε στην πορεία σε μια υποχρέωση, σαν να υποσχεθήκατε κάτι και τώρα δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω -παρότι μάλλον θέλετε. Το να μένεις κάπου από υποχρέωση, όμως, είναι ακριβώς το αντίθετο της αγάπης, και το ξέρετε. Το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως πλέον δεν θέλετε να ζείτε σε αυτήν την οικεία ρουτίνα. Οι Δίδυμοι συγκεκριμένα, δεν θα χωρίσετε, αλλά θα καταλάβετε πως μάλλον αυτό θέλετε να κάνετε, κάτι που αναπόφευκτα θα φέρει ρίξη στη σχέση σας.

Παρθένος

Βρίσκετε σε ένα σημείο στη σχέση σας όπου η διασκέδαση και ο έρωτας έχουν πάει περίπατο. Εσύ και ο σύντροφός σου έχετε μετατραπεί σε ένα ζευγάρι που βαριέται τρομερά ο ένας τον άλλον, αλλά ταυτόχρονα δεν προτίθεστε να κάνετε τίποτα για αυτό. Έχετε παραδοθεί στη ζωή που έχετε χτίσει μαζί και η συνήθεια σας αποτρέπει από το να προσπαθήσετε να αλλάξετε τα πράγματα. Το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας κάνει να δείτε πως η ερωτική σας ζωή έχει πεθάνει. Μπορεί να λυπηθείτε στην αρχή, αλλά μετά θα το αντιμετωπίσετε όπως εσείς ξέρετε: θα γελάσετε, θα το διακωμωδήσετε, και θα βρείτε τρόπους να περάσετε καλά χωρίς τον σύντροφό σας. Κοινώς, θα προσπαθήσετε να επιβιώσετε αυτής της συνειδητοποίησης. Θα αποδεχτείτε ότι η ιδανική σχέση είναι κάτι που δεν θα έχετε ποτέ και θα σταματήσετε να λέτε στον εαυτό σας το αντίθετο. Το θέμα είναι, αν αυτό είναι αρκετό για εσάς.

Αιγόκερως

Σαν άλλος προβολέας, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα ρίξει φως και θα κάνει πιο εμφανή από ποτέ όλα αυτά τα πράγματα που έχουν πάει λάθος στην ερωτική σας ζωή. Θα νιώσετε ένα κενό μέσα σας καθώς θα καταλάβετε πως είστε σε μια φάση στη σχέση σας όπου αποδέχεστε τα πάντα μόνο και μόνο για να μην τσακωθείτε. Δεν έχετε πια την αντοχή να διαφωνείτε με τον σύντροφό σας, ειδικά όταν κάθε διαφωνία καταλήγει σε καβγά. Ταυτόχρονα, όμως, δεν έχετε και την αντοχή να βγείτε από αυτήν την κατάσταση. Το βλέπετε πως η σχέση σας έχει πάρει την κατηφόρα και, αργά ή γρήγορα, θα έρθει η συντριβή. Αλλά θα μείνετε σε αυτήν, όπως και να ΄χει. Για αυτό πρέπει να αναρωτηθείτε: Σας αξίζει όλο αυτό;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.