ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με το υψηλότερο EQ


JTeam

12 Μαρτίου 2022

Τα 3 ζώδια με το υψηλότερο EQ
Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, η συναισθηματική σας νοημοσύνη είναι υψηλότερη απ' όσο πιστεύετε.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το IQ είναι πολύ πιο σημαντικό από τον δείκτη της συναισθηματικής νοημοσύνης αλλά μάλλον ισχύει το αντίθετο. H ικανότητα των ατόμων να αναγνωρίζουν τα δικά τους, καθώς και τα συναισθήματα των άλλων είναι πολύ σημαντική και όποιος την έχει, θεωρείται χαρισματική φύση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ΙQ συνεισφέρει μόνο κατά 20 % στην ισορροπία και ευτυχία του ατόμου. Το υπόλοιπο 80% βασίζεται στην ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (E.Q.).

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε διακρίνεσαι για το EQ σου και πρέπει να νιώθεις ξεχωριστή ύπαρξη γι' αυτό:

Καρκίνος

Είσαι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια που σκέφτονται τα πάντα και διαθέτουν υψηλή ενσυναίσθηση. Κατανοείς τα συναισθήματα των άλλων, μπαίνεις αμέσως στη θέση τους και αυτό πολλές φορές μπορεί να είναι αρκετά επιβαρυντικό για σένα.

Ζυγός

Ξέρεις πολύ καλά να αντιλαμβάνεσαι και να κατανοείς τα συναισθήματα των άλλων. Ενεργείς με ψυχραιμία και νηφαλιότητα και κάθε σου κίνηση γίνεται με σύνεση και υπομονή. Ελέγχεις τις παρορμήσεις σου και βάζεις πρώτους τους άλλους, ακόμη και πάνω από τον εαυτό σου.

Ιχθείς

Χρησιμοποιείς πάντα την υπομονή σου, κατανοείς τις ανάγκες των άλλων και έχεις την ικανότητα να συμπάσχεις, καταλαβαίνοντας απολύτως τους άλλους και τα προβλήματά τους. Επίσης, καταφέρνεις πάντα να έχεις αισιόδοξη σκέψη για όσα συμβαίνουν στη ζωή σου και με την κοσμοθεωρία σου βοηθάς και τους άλλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.