ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζωδια που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο στη σχέση τους


JTeam

26 Απριλίου 2022

Τα 3 ζωδια που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο στη σχέση τους
Σχεδόν πάντα στις σχέσεις υπάρχει κάποιος που θέλει να είναι ο αρχηγός, απαιτώντας από τον άλλον να κάνει πίσω στην όποια διαφωνία

Πολλές φορές όμως αυτή η συμπεριφορά γίνεται ενοχλητική και ειδικά όταν ο άλλος θέλει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο. Ποια είναι τα ζώδια λοιπόν που λειτουργούν με αυτή την τακτική στις σχέσεις τους;

Κριός

O Κριός έχει αρχηγικές τάσεις, θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, ακόμα και στον έρωτα. Επιθυμεί ο σύντροφός του να μην παίρνει πρωτοβουλίες και να δείχνει εκείνος το δρόμο…Δεν του αρέσει να περιμένει και τις περισσότερες φορές θα περάσει το δικό του, αλλά θα το πλασάρει και πάλι ότι σου έκανε και χάρη που υποχώρησε.

Ταύρος

ΟΤαύρος θέλει να εξουσιάζει τον ερωτικό του σύντροφο, γιατί θέλει να τα γνωρίζει όλα και μάλιστα γίνεται αρκετά καταπιεστικός. Δεν αλλάζει γνώμη καθόλου εύκολα και θέλει ο σύντροφός του να ακολουθεί τους δικούς του ρυθμούς. Συνήθως χρειάζεται μια ειδική διαχείριση ώστε να έρθει η ηρεμία στη σχέση σας.

Λέων

Ο Λέων θέλει να εξουσιάζει μία σχέση και θέλει πάντα να έχει τον πρώτο λόγο και αυτό είναι κάτι που του δίνει αυτοπεποίθηση. Ό,τι βάζει στο μυαλό του θέλει να το κάνεις τη στιγμή που θα σου το ζητήσει, απλά γιατί σου το ζήτησε ο ίδιος. Αν κάτι απολαμβάνει είναι να αισθάνεται ότι είναι ο αρχηγός της σχέση σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS