ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο εριστικό ζώδιο- Δεν θες σίγουρα να τσακωθείς μαζί του


JTeam

29 Απριλίου 2022

Αυτό είναι το πιο εριστικό ζώδιο- Δεν θες σίγουρα να τσακωθείς μαζί του
pexels
Είναι απολύτως φυσιολογικό να διαφωνείς και να τσακώνεσαι πού και πού με κάποιον αλλά αυτό το ζώδιο χάνει τον έλεγχο, γίνεται ειρωνικό και το πιο εριστικό των άστρων όταν τα βάζει μαζί σου

Είναι πάντα έτοιμοι για τσακωμό. Επιθετικοί και εριστικοί, δε δέχονται με τίποτα το ενδεχόμενο να έχουν άδικο. Λένε τη γνώμη τους με ανυποχώρητες θέσεις, θεωρούν αδιανόητο τον αντίλογο και ποτέ δεν πρόκειται να ζητήσουν συγγνώμη, αν κάνουν λάθος.

Μπορεί ο Ζυγός, οι Δίδυμοι και ο Κριός να διεκδικούν μια θέση κοντά του αλλά ο Τοξότης κατέχει τα πρωτεία! Πέρα λοιπόν από το πιο τοξικό ζώδιο, ο Τοξότης είναι και το πιο εριστικό.

Μπορεί να φημίζεται για τη σοφία του αλλά σε έναν καυγά, ο Τοξότης θα βγει εύκολα εκτός ορίων σαν ζώδιο της φωτιάς. Μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα, να μαθαίνει από τις εμπειρίες της ζωής και η στάση του στη ζωή να αλλάζει σύμφωνα με τα δεδομένα αλλά στις διαφωνίες δεν το βάζει ποτέ κάτω.

Ακόμη κι αν έχεις τα πιο ισχυρά επιχειρήματα και τη μεγαλύτερη γνώση για κάτι, ο Τοξότης θα διαφωνήσει μαζί σου γιατί έτσι θέλει και θα βγάλει όλη την εριστικότητα πάνω σου μέχρι να συμφωνήσεις με κάτι που δεν θες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS