ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που θα κρίνει ό,τι κι αν κάνεις


JTeam

17 Μαΐου 2022

Το ζώδιο που θα κρίνει ό,τι κι αν κάνεις
pexels
Συμπεριφέρεται σαν να τα κάνει όλα σωστά και δεν αντέχει να βλέπει να κάνεις κάτι στραβά. Αν έχεις αυτό το ζώδιο στη ζωή σου, τότε ξέρεις καλά ότι ο μεγαλύτερος κριτής βρίσκεται απέναντί σου

Μερικά ζώδια σιχαίνονται την κριτική και άλλα τη λατρεύουν. Το παρακάτω κατέχει τα πρωτεία στη συγκεκριμένη συνήθεια και θα φανεί αμείλικτο όσο αλλεργικοί και αν είστε στην κριτική του. Σε αυτό το σημείο να πούμε βέβαια, ότι το ίδιο δεν δέχεται να του ασκούν κριτική ούτε λεπτό.

Μερικά από τα πιο επικριτικά ζώδια είναι ο Κριός, ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός, ο Παρθένος. Ο Ζυγός όμως είναι ο βασιλιάς της κριτικής. Το ζώδιο αυτό λατρεύει τη δικαιοσύνη και γι' αυτό δεν μπορεί να ελέγξει το επικριτικό του πνεύμα. Το κακό όμως σε αυτή την περίπτωση είναι πως μπαίνουν όλοι στο στόχαστρο εκτός από τον εαυτό του καθώς πιστεύει ότι τα κάνει όλα σωστά.

Αν έχετε αυτό το ζώδιο στη ζωή σας, ξέρετε καλά τι εννοούμε αφού σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές φορές σχόλια για οτιδήποτε κάνετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS