ΖΩΔΙΑ

Tα 3 πιο εξουσιαστικά ζώδια σε μία σχέση


JTeam

29 Μαΐου 2022

Tα 3 πιο εξουσιαστικά ζώδια σε μία σχέση
Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία και έχουν γυριστεί πολλές ταινίες γύρω από το παιχνίδι της εξουσίας στον έρωτα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που απαιτούν από τον/την σύντροφό τους την πλήρη υποταγή.

Σήμερα θα εστιάσουμε στα ζώδια που κρύβουν ένα δυνάστη μέσα τους.

Κριός

Ο Κριός έχει αρχηγικές τάσεις και θέλει να έχει τον πρώτο σε όλα, ακόμα και στον έρωτα. Επιθυμεί να δείχνει έντονα τα «θέλω» του σε μία σχέση και αν αυτά δεν εισακούγονται τότε μάλλον δημιουργούνται προβλήματα. Χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά εσείς μπορείτε να την κάνετε;

Λέων

Ο βασιλιάς των ζωδίων θέλει να εξουσιάζει μία σχέση και αυτό είναι κάτι που του αρέσει όχι μόνο να το βιώνει, αλλά και να το παρουσιάζει στους γύρω του. Ένας Λέοντας πιστεύει ότι αν έχεις συναισθήματα για αυτόν, θα τον ακούς πιστά αφού είναι (κατά εκείνον) ο αρχηγός της σχέσης!

Σκορπιός

Η βασική επιθυμία του είναι να έχει την εξουσία της ερωτικής του σχέσης. Θέλει να τα γνωρίζει όλα και να κατευθύνει τα πάντα και να έχει τον απόλυτο έλεγχο, Ακόμα και δεν θέλετε τέτοιου είδους συμπεριφορά, ο Σκορπιός με τα τεχνάσματά του θα καταφέρει να σας βάλει στο τριπάκι του

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS