ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια επιστρέφουν πιο εύκολα στους πρώην τους


JTeam

14 Ιουλίου 2022

Ben Affleck και Jennifer Lopez
Instagram
Κάποιοι προτιμούν τους οριστικούς χωρισμούς ενώ άλλοι δίνουν πιο εύκολα δεύτερες ευκαιρίες. Μήπως είναι τελικά θέμα ζωδίου;

Δεν είναι όλοι οι χωρισμοί ίδιοι και η επιστροφή σε μία σχέση που είχε στο παρελθόν λήξει δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Για κάποια ζώδια, η ρουτίνα που προσφέρει η παλιά σχέση είναι προτιμότερη από το να εξερευνήσουν κάτι καινούριο κι άγνωστο. Άλλοι βλέπουν το χωρισμό ως μια προσωρινή κατάσταση και πιστεύουν ότι κάτι που δεν πέτυχε τώρα μπορεί να πετύχει αργότερα. Αυτά είναι λοιπόν τα ζώδια που επιστρέφουν πιο εύκολα στους πρώην τους:

Καρκίνος

Όταν οι Καρκίνοι ξεκινούν μια σχέση, το κάνουν πάντα με σοβαρές προθέσεις. Αν είσαι ένα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τότε θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σε κρατήσουν κοντά. Οι Καρκίνοι τείνουν επίσης να νοσταλγούν και να ρομαντικοποιούν τις παλιές, καλές εποχές και γι’αυτό είναι επιρρεπείς στο να επιστρέφουν στους πρώην τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αφοσιώνονται σε όσους αγαπούν και νιώθουν άνετα όταν ακολουθούν μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Αν βρουν λοιπόν την ευκαιρία, δεν θα διστάσουν να επιστρέψουν σε μια σχέση που τους έκανε χαρούμενους στο παρελθόν και είναι μάλιστα πολύ πιθανόν ότι θα συνεχίσουν τη σχέση από εκεί που την άφησαν.

Ζυγός

Όταν οι Ζυγοί επιστρέφουν σε σχέση με πρώην τον οποίο δεν έχουν ξεπεράσει, νιώθουν ότι η ρομαντική τους ισορροπία αποκαθίσταται. Οι Ζυγοί συνηθίζουν επίσης να μην βάζουν οριστικό τέλος σε καμία σχέση, άσχετα με το αν είναι ρομαντική, φιλική ή επαγγελματική. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χωρίσουν, αλλά ότι δεν θα βγάλουν κανέναν πρώην από τη ζωή τους για πάντα, οπότε είναι πιο εύκολο να αναζωπυρώσουν και μια παλιά σχέση.

Ιχθύς

Για τους Ιχθύες, ένας χωρισμός δεν είναι παρά μια μικρή λεπτομέρεια σε σχέση με το πώς οραματίζονται τη ζωή τους σε βάθος χρόνου. Συνεπώς, είναι πιο πιθανό να τον εκλάβουν ως κάτι προσωρινό και να θελήσουν να επιστρέψουν στην ίδια σχέση όταν οι περιστάσεις έχουν αλλάξει και νιώθουν έτοιμοι. Θεωρούν επίσης ότι ό,τι έγινε έγινε και είναι έτοιμοι για νέες εμπειρίες και περιπέτειες, με το ίδιο όμως άτομο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.