ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα (αλλά θα ανταμειφθουν μετά)


JTeam

25 Ιουλίου 2022

Θάλασσα
Pexels.com
Λίγο η ζέστη, λίγο οι διακοπές που έρχονται αλλά αργούν ακόμα, αυτή η εβδομάδα θα είναι χαοτική για όλους

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε αναμένεται να δυσκολευτείς λίγο παραπάνω. Μην ανησυχείς όμως, γιατί βρίσκεσαι πολύ κοντά σε μια σημαντική ανακάλυψη.

Ταύρος

Αν νιώθεις ήδη κουρασμένη, είναι απολύτως λογικό. Ο Ιούλιος σε έχει ήδη πιέσει πολύ συναισθηματικά. Αυτή την εβδομάδα η αντιπαράθεση Ερμή και Άρη μπορεί να σε οδηγήσουν σε τσακωμό με αγαπημένο σου πρόσωπο, οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να οργανώσεις από μόνη σου μια συνάντηση για συζήτηση. Στις 31 ο Ουρανός θα οδηγήσει το ζωδιό σου σε διακοπές, καθυστερήσεις, ίσως και μια μεγάλη αλλαγή στα σχέδιά σου, αλλά δεν πρέπει να φοβηθείς τις αλλαγές και να προσαρμοστείς αναλόγως.

Παρθένος

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να νιώσεις λιγότερο κοινωνική απ’ότι συνήθως. Από τις 28 Ιουλίου και μετά, είναι πιθανό να αρχίσεις να βλέπεις πιο ζωντανά όνειρα που θα δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις. Μην τα αγνοήσεις, γιατί το υποσυνείδητό σου προσπαθεί να σου πει κάτι. Επιπλέον, αν νιώθεις συναισθηματική, μπερδεμένη, ή κουρασμένη, ο λόγος είναι ότι το σώμα σου δίνει χώρο στο πνεύμα σου για να επεκταθεί. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική με τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό έχεις προσπαθήσει να βάλεις το παρελθόν σου σε τάξη και να κοιτάξεις προς τα μέσα. Συνέχισε να προσπαθείς να βρεις τι σου ταιριάζει και τι όχι. Στις 31 Ιουλίου μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιοι από τους τρόπους που προεγγίζεις τις σχέσεις μπορεί να σε κρατάνε πίσω. Άφησε λοιπόν τις κακίες και την τοξικότητα στο παρελθόν και αγκάλιασε τις υγιείς σχέσεις που αξίζεις. Αν χειριστείς την κατάσταση έξυπνα, μία από αυτές τις σχέσεις μπορεί να είναι μάλιστα πιο κοντά απ’ότι νομίζεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.