ΖΩΔΙΑ

25/8: Μια αίσθηση υπερβολής μπορεί να λάβει χώρα σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Αυγούστου 2022

25/8: Μια αίσθηση υπερβολής μπορεί να λάβει χώρα σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα ανεβάζει τους παλμούς και τη διάθεση να κάνουμε πράγματα τα οποία μας ευχαριστούν. Μια αίσθηση υπερβολής ωστόσο μπορεί να λάβει χώρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι ωροσκόποι:

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα ευνοική η σημερινή ημέρα γιαυτό καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης έχει αφήσει το ζώδιό σας οπότε κάποιες ημέρες όπως η σημερινή, μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και σημαντική για εσάς για κάποιον λόγο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε υπερβολές κυρίως στον οικονομικό τομέα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα με την Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας δύσκολα να περάσετε απαρατήρητη/ος ανεξάρτητα με τί θα ασχοληθείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας έχει αρχίσει να δίνει την ενέργειά του και την θέρμη του, κάτι που θα είναι αντιληπτό και από τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής αύριο μετακινείται στο ζώδιό σας οπότε σχετικά με δράσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσάς καλό θα είναι να περιμένετε έως αύριο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η αίσθηση που υπάρχει σήμερα είναι πως κάποια πράγματα θα θέλατε να έχουν γίνει χτες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοική ημέρα για εσάς σήμερα ξεκινώντας με εμπνεύσεις οι οποίες σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή να έρθετε σε επαφή με δικές σας βαθύτερες επιθυμίες και να μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους υλοποίησης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη γίνεται απέναντί σας φέρνοντας στο προσκήνιο ανάγκες και βαθύτερες επιθυμίες που αφορούν τις συνδέσεις σας γενικότερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε πραγματικά να περάσετε όμορφα αν αφεθείτε σε μια δημιουργική κατάσταση είτε αφορά μια δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα είτε στις διακοπές που βρίσκεστε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS