ΖΩΔΙΑ

29/8: Ασχοληθείτε με ό,τι σας ηρεμεί - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Αυγούστου 2022

29/8: Ασχοληθείτε με ό,τι σας ηρεμεί - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού από νωρίς το μεσημέρι και μετά μας ωθεί να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μπορεί να μας κρατήσει σε ηρεμία και ισορροπία. Η ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων θα είναι δυνατή και η δυνατότητα να βρεθούμε με ανθρώπους που εκτιμάμε και έχουμε στην καρδιά μας θα μας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι ωροσκόποι:

Για τους Κριούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, απέναντί σας, νωρίς το μεσημέρι φέρνοντας στην επιφάνεια οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ενέργεια της Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά λειτουργεί θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και θα σας ωθήσει να δώσετε σημασία σε καθημερινές σας δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, με διπλωματικές διαδικασίες θα βοηθηθείτε να προχωρήσετε σχέδια και ότι έχετε οργανώσει για σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή βοηθούν οι πλανητικές δυναμικές από νωρίς το μεσημέρι και μετά να έρθετε σε επαφή και να τα δείτε από την αντικειμενική τους διάσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά μπορεί πραγματικά να αποδώσει και να μπορέσετε μέσα από συζητήσεις με συγκεκριμένα άτομα να έρθουν νέες υποστηρικτικές ιδέες στα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και να προχωρήσετε με πολύ συγκεκριμένα βήματα σήμερα θα είναι έντονη και αρκετά βοηθητική στα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας από νωρίς το μεσημέρι και μετά ενισχύοντας την ενέργειά σας και τη δυναμική σας να δράσετε κατά βούληση και περισσότερο αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, όσο περνά η σημερινή ημέρα μπορεί να μπαίνετε σε σκέψεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν ή θέλετε να ολοκληρωθούν με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σε κοινωνικό επίπεδο λειτουργούν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα, από νωρίς το μεσημέρι και μετά δίνοντας ευκαιρίες να συναναστραφείτε με ανθρώπους που είναι υποστηρικτικοί στα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα θα δώσουν την δυναμική τους από νωρίς το μεσημέρι και μετά σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, την εργασία σας και σκοπούς που αυτή τη στιγμή είναι σημαντικοί για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, νέες ιδέες έρχονται σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά, βοηθώντας σας να βρείτε είτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν είτε να δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους πλευρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ενδέχεται σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά να χρειαστεί να μπείτε στην διαδικασία να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και κυρίως τα συναισθήματα που νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS