ΖΩΔΙΑ

1/09: Εξετάστε όλα τα δεδομένα με υπομονή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

31 Αυγούστου 2022

1/09: Εξετάστε όλα τα δεδομένα με υπομονή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία για διάφορους λόγους τον τελευταίο καιρό έχουν μείνει στην άκρη. Εξετάστε όλα τα δεδομένα με αντικειμενικότητα, υπομονή και σύνεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, βαθύτερες ανάγκες και καταστάσεις (ενδέχεται και από το παρελθόν) έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με κάποιον τρόπο είστε στο επίκεντρο των καταστάσεων και ειδικά σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καθημερινές καταστάσεις ή κάτι που αφορά την εργασία σας κινητοποιείται έντονα σήμερα και αύριο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να χαρείτε και να κάνετε δημιουργικά πράγματα θα κινεί τα βήματά σας σήμερα και αύριο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, εκρηκτικό το διήμερο που διανύουμε γιαυτό θα πρέπει να προχωρήσετε με ευελιξία όπου βλέπετε πιθανά εμπόδια.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα και αύριο με κάποιον τρόπο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα ωστόσο δεν είναι εύκολη ούτε βατή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και αύριο ζητώντας να δείτε τα πράγματα απόλυτα αντικειμενικά αλλά και από διαφορετικές οπτικές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων γιαυτό δείξτε την αξία σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας σήμερα, κάτι που ενέχει κινδύνους λόγω ότι δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με απολαβές έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο και εσείς καλείστε να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή και η αυριανή ημέρα είναι ιδιαίτερα έντονες από πλευράς δυναμικής και είναι στο χέρι σας πως θα κινηθείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι επαφές σας σήμερα θα πρέπει να είναι συνειδητές και οργανωμένες με κάθε λεπτομέρεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.