ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που χωρίζουν εύκολα


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που χωρίζουν εύκολα
Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι ευχάριστος αλλά μερικά ζώδια δεν δυσκολεύονται σχεδόν καθόλου να πάρουν αυτή τη δύσκολη για άλλους απόφαση

Υπάρχουν λοιπόν μερικά ζώδια που δεν το παίρνουν κατάκαρδα και μπορούν να προσαρμοστούν με ευκολία στη νέα τους ζωή! Ποια είναι αυτά;

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει τα νέα ξεκινήματα και αν μία σχέση νιώθει δεν του προσφέρει πια τη χαρά που αναζητά απλά φεύγει και μάλιστα δεν δυσκολεύεται να το πει αμέσως στον/στην σύντροφό του. Θέλει να έχει κύριο μέλημά του, την προσωπική του ευτυχία και όταν μία σχέση βουλιάζει είναι ο πρώτος που θα την οδηγήσει στο οριστικό τέλος.

Kαρκίνος

Ο Καρκίνος, ως ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, επιθυμεί ασφάλεια σε μία σχέση αλλά μπορεί να γίνει και ιδιαίτερα ανασφαλής και αυτό να αποτελέσει εμπόδιο. Μπορεί να γεμίσει υποψίες λόγω ων ανασφαλειών του και να προβάλλει αυτή την ενέργεια στον σύντροφό του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλούς χωρισμούς, συχνά με τον ίδιο άνθρωπο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αναμφίβολα είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού και όταν νιώσει πως τον κρατάνε πίσω όταν βρίσκεται σε μία σχέση τότε απλά φεύγει. Οι Υδροχόοι κλείνονται στον εαυτό τους και γίνονται εντελώς ψυχροί προς τον σύντροφό τους, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό. Μπορεί να δυσκολευτούν να συνδεθούν σε συναισθηματικό επίπεδο, κάνοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις ακόμα πιο απίθανες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.