ΖΩΔΙΑ

28/09: Δράστε σταθερά, αλλά με ευελιξία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Σεπτεμβρίου 2022

28/09: Δράστε σταθερά, αλλά με ευελιξία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού

Η Σελήνη σήμερα πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού δίνοντας περισσότερη ένταση και ορμή στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η σταθερότητα του συγκεκριμένου ζωδίου μας βοηθά να έχουμε έναν σχετικό έλεγχο, κάτι που διευκολύνει τις καταστάσεις λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου, ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει έντονη η τάση να επιμείνουμε σε κάτι περισσότερο από όσο θα έπρεπε, στην παρούσα φάση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η πλανητική δυναμική σήμερα προσθέτει εκτός της δύναμης, προσήλωση στο στόχο που έχετε θέσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σταθερότητά σας είναι κύριο συστατικό της ιδιοσυγκρασίας σας, κάτι πολύ χρήσιμο σήμερα για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το να μπορείτε να αλλάξετε τη στάση σας μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλλημα είναι μια σταθερή αξία για εσάς ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε μία περισσότερο εσωτερική διεργασία πριν την όποια απόφαση ή δράση σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κινητοποιείται έντονα η ανάγκη να κάνετε πράγματα και να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα δικό σας εγχείρημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πολύ προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και αύριο ζητώντας να βρουν τρόπο έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα είναι ευκολότερο να μπορέσετε μέσω των επαφών και της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους να έρθετε πιο κοντά με δικές σας προσωπικές ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι ευκολότερο να οδηγηθείτε από τις καταστάσεις στο να βρείτε τί είναι πραγματικά πολύτιμο να ασχοληθείτε στην παρούσα φάση.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησής σας με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κάτι είναι έτοιμο να σας αποκαλυφθεί σήμερα και αύριο, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια με τα πλανητικά δρώμενα σήμερα επηρεάζοντας κυρίως τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους ή ομάδες.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορεί ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα ωστόσο δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τη γνώση και όνειρα έρχονται στο προσκήνιο για να αναπτερώσουν το ηθικό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.