ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ζυγός; Τα 3 ζώδια που είναι εντελώς ακατάλληλα για εσένα (ερωτικά μιλώντας)


JTeam

11 Οκτωβρίου 2022

Είσαι Ζυγός; Τα 3 ζώδια που είναι εντελώς ακατάλληλα για εσένα (ερωτικά μιλώντας)
Τα ζώδια που καλό είναι να αποφύγεις

Και ενώ διανύουμε ακόμα τον μήνα γενεθλίων του ζωδίου που λατρεύει την ισορροπία, ξέρουμε ποια είναι τα ζώδια που μπορούν να κάνουν σχέση ζωής μαζί τους αλλά και ποια θα έπρεπε να αποφεύγει με το που τα γνωρίζει. Και είναι τα εξής.

Παρθένος

Μπορεί να είναι δίπλα δίπλα στον αστρολογικό χάρτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και meant to be. Ο Παρθένος, ως ορθολογιστής και πιο πρακτικός, προτιμά την ηρεμία, την ησυχία του και να μην έχει εκκρεμότητες. Ο Ζυγός, από την άλλη, λατρεύει τα πάρτι και την κοινωνική ζωή και το φλερτ. Αν και είναι και οι δύο των σχέσεων, συγκρούονται για τα απλά και τα καθημερινά.

Τοξότης

Αν και μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως την αγάπη για εξόδους και την ανεμελιά, είναι κάπως δύσκολο να συντονιστούν μεταξύ τους. Ο Τοξότης λέει τα πράγματα ωμά ενώ ο Ζυγός είναι συνήθως αυτός που εξισορροπεί τα πράγματα. Αν δεν μάθουν να κάνουν υποχωρήσεις, αυτή η σχέση δεν θα λειτουργήσει.

Αιγόκερως

Είναι και οι δύο γεννημένοι ηγέτες, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Κάνουν μεγαλόπνοα σχέδια, δουλεύουν σκληρά αλλά μπορεί να μην βρίσκουν καθόλου χρόνο για τη σχέση τους. Επίσης, ο Αιγόκερως λειτουργεί κάπως πιο παραδοσιακά και αυτό μάλλον πηγαίνει κόντρα στη φιλελεύθερη φύση του Ζυγού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.