ΖΩΔΙΑ

Τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους - Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια


JTeam

27 Οκτωβρίου 2022

Τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους - Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια
Η πιεστική και ανατρεπτική ενέργεια που έφερε η έκλειψη της 25ης Οκτώβρη, φάνηκε μέσα στην εβδομάδα

Αρκετά πιεστική, ανατρεπτική και καθοριστική είναι η συγκεκριμένη εβδομάδα, με τις συνέπειες της Ηλιακής Έκλειψης που πραγματοποιήθηκε στον Σκορπιό, να είναι πλέον φανερές. Απρόσμενα γεγονότα, πίεση και καθοριστικές αλλαγές χαρακτηρίζουν τις ημέρες που πέρασαν, αλλά και την σημερινή. Ωστόσο το τοπίο αρχίζει σταδιακά να αλλάζει, με τον Άρη να περνά στους Διδύμους, και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στον Ζυγό.

Τέλη του μήνα, ο Άρης αναμένεται να γυρίσει ανάδρομος και να παραμείνει στους Διδύμους έως και το 2023, γεγονός που θα φέρει αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας, όλων των ζωδίων. Πάμε ωστόσο να δούμε, τις σημερινές προβλέψεις για τα 3 παρακάτω ζώδια, τα οποία θα επηρεαστούν περισσότερο από το νέο αστρολογικό τρίγωνο.

Δίδυμοι

H έμφαση αυτήν την περίοδο δίνετε στις σχέσεις σας, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Είναι μια από τις μέρες που θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τις επαφές σας με τους φίλους, τους συνεργάτες, ή ακόμη και να κάνετε και κάποιες γνωριμίες. Σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη εβδομάδα, η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές και παραγωγικές. Έτσι αν χρειάζεται να δουλέψετε με άλλους πάνω σε ένα στόχο ή να κάνετε μια σύσκεψη με επιτυχία, είναι η κατάλληλη στιγμή

Ζυγός

Η Πέμπτη από το μεσημέρι κι έπειτα κινείται σε πολύ ζωντανούς και υψηλούς ρυθμούς, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας και κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό. Έτσι φαίνεται ότι μπορεί να έχετε κάποιες ωραίες ιδέες, αλλά αυτό έχει μια παγίδα. Φροντίστε πριν προχωρήσετε στον επόμενο στόχο σας, να ολοκληρώνετε ότι έχετε ξεκινήσει. Ιεραρχείστε τις προτεραιότητες σας και μείνετε πιστοί σε ένα πρόγραμμα που θα σας οδηγήσει σε μια αληθινά παραγωγική ημέρα.

Υδροχόος

Ένα κύμα περιέργειας σας κατακλύζει ώστε να βρείτε κάτι καινούριο να ασχοληθείτε. Ως ζώδιο του αέρα οτιδήποτε απευθύνεται στο μυαλό σας, οτιδήποτε σας κινεί την περιέργεια να το μάθετε, σας προσδίδει έναν ενθουσιασμό για τη ζωή που συνήθως χάνετε όταν κάτι γίνει ρουτίνα. Η σημερινή μέρα ευνοεί τη μάθηση, τις επαφές με φίλους και συνεργάτες, που ίσως έχουν εκείνοι κάτι να σας μάθουν ή να σας δώσουν μια χρήσιμη πληροφορία και γενικά είναι μια από τις πιο θετικές ημέρες μιας απαιτητικής κατά τα άλλα εβδομάδας. Εκμεταλλευτείτε την

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS