ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα


JTeam

31 Οκτωβρίου 2022

Τα τρία ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα
pexels
Τα άστρα επιφυλάσσουν μια καταπληκτική εβδομάδα για τα παρακάτω ζώδια

Η Δευτέρα είναι εδώ, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για όλα τα ζώδια. Η εποχή του Σκορπιού θα ευνοήσει πολύ κάποια ζώδια κι αν ανήκεις σε ένα από αυτά, ετοιμάσου να υποδεχτείς τον Νοέμβριο με πολλή όρεξη, δημιουργικότητα και κέφι.

Ας δούμε ποια ξεκινούν λοιπόν, αυτή την εβδομάδα με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Καρκίνος

Έρωτας, πάθος, ευχαρίστηση. Η εβδομάδα ξεκινάει κάπως έτσι και φέρνει πολλές απροσδόκητες καταστάσεις στη ζωή σου, οι οποίες όμως θα έχουν καλή εξέλιξη. Τα πάντα είναι στο χέρι σου και με τις κατάλληλες δράσεις, μπορείς να πετύχεις στόχους που άφηνες στη μέση εδώ και καιρό. Ανασυγκρότησε δυνάμεις και ετοιμάσου για μεγάλες συγκινήσεις, κυρίως στα αισθηματικά σου.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια βαθιά ανάγκη για ελευθερία οπότε σιγουρέψου ότι δεν αφήνεις τους άλλους να σε καταπιέζουν. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ζήσεις στιγμές ανεμελιάς και να απολαύσεις εμπειρίες που σου προκαλούν μόνο ευχαρίστηση. Δώσε βαρύτητα σε σένα και το self- love και θα δεις πως θα καταφέρεις να έρθεις πιο εύκολα κοντά στους άλλους, αναπτύσσοντας καλή και πιο ουσιαστική επικοινωνία.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινάει με ταξιδιωτικό πνεύμα και παρόλο που το τριήμερο μόλις τελείωσε, δεν είναι ποτέ αργά να αρχίσεις να σκέφτεσαι τις επόμενες εξορμήσεις. Έρχονται μοναδικές στιγμές περιπέτειας ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον που υπόσχεται να ανοίξει ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.