ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν το πιο ερωτικό Σαββατοκύριακο


JTeam

5 Νοεμβρίου 2022

Τα ζώδια που θα έχουν το πιο ερωτικό Σαββατοκύριακο
pexels
Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, τα άστρα φέρνουν μπροστά σου έναν νέο έρωτα ή αναθερμαίνουν τη σχέση σου. Και όλα αυτά μέσα σε δύο μέρες!

Μερικές πλανητικές όψεις συνωμοτούν για να περνάς τέλεια. Αυτό συμβαίνει σήμερα και αύριο, και ο τομέας που μοιάζει να έχει εξαιρετική εύνοια, είναι ο συναισθηματικός.

Μήπως ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια; Αν ναι, τότε ετοιμάσου να έχεις πολλές ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις το Σ/Κ που μόλις ξεκίνησε και φρόντισε να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται.

Κριός

Το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκίνησε, δημιουργεί τις πιο κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσεις όσα σου επιφυλάσσουν τα άστρα. Ένας μεγάλος έρωτας βρίσκεται στο κατώφλι της πόρτας σου αν είσαι single και γενικά οι δύο αυτές μέρες κρύβουν συγκινήσεις, ενθουσιασμό και πολλές ερωτικές στιγμές. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Λέων

Σήμερα και αύριο μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να βγεις, να φλερτάρεις και να ευνοηθείς από τα άστρα. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου ή να ζήσεις μία από εκείνες τις εμπειρίες που συναντάς once in a lifetime.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται αυτό το Σ/Κ να μάθεις ότι ένας φίλος σου είναι ερωτευμένος μαζί σου. Ετοιμάσου να νιώσεις ότι παίζεις στο Friendzone καθώς θα πρέπει να αποφασίσεις για το αν θες η σχέση σας να περάσει στο επόμενο στάδιο ή όχι. Ευτυχώς, στην περίπτωσή σου θα γλιτώσεις τις κάμερες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.