ΖΩΔΙΑ

Ξεκινά η Σελήνη στους Δίδυμους και φέρνει οριστικές αλλαγές για αυτά τα 4 ζώδια


JTeam

7 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκινά η Σελήνη στους Δίδυμους και φέρνει οριστικές αλλαγές για αυτά τα 4 ζώδια
Η "Ψυχρή Πανσέληνος" ξεκινά να σχηματίζεται από σήμερα και έχει χαρακτηριστεί και ως "θυμωμένη Πανσέληνος". Αναμένεται να φέρει εντάσεις, εκρηκτικότητα και οριστικές αλλαγές

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου κλείνει με μια πολύ ιδιαίτερα και ψυχρή Πανσέληνο στους Δίδυμους. Θέματα επικοινωνίας έρχονται στο προσκήνιο, ενώ ο ανάδρομος Άρης κάνει την όλη συγκυρία ακόμη πιο δύσκολη. Εκρηκτικότητα, θυμός και παρεξηγήσεις είναι παρά πολύ πιθανό να συμβούν, ειδικά για τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Κάθε Πανσέληνος ωστόσο, σηματοδοτεί και ένα οριστικό τέλος. Καταστάσεις κλείνουν και ανοίγει ο δρόμος για μια νέα οπτική. Είτε αυτό είναι σχέση, δουλειά, ακόμη και αντιλήψεις. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν είναι στιγμή για αντιδράσεις και λήψη αποφάσεων. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι καλή για να αναλογιστούμε ό,τι συμβαίνει με ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να περάσουν οι εντάσεις.

Τα 4 ζώδια στα οποία η Πανσέληνος στους δίδυμους, αναμένεται να φέρει καθοριστικές αλλαγές:

Δίδυμοι

Είναι στιγμή να αναθεωρήσετε καταστάσεις. Να αναλογιστείτε την χρόνια που πέρασε και να μελετήσετε την συμπεριφορά σας και όσα πρέπει να αλλάξετε. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως ως ζώδιο της επικοινωνίας, πρέπει να προσέχετε πως διαχειρίζεστε τον λόγο σας, ειδικά αυτές τις ημέρες, καθώς από την μια είναι ο ανάδρομος Άρης, ο οποίος φέρνει παρεξηγήσεις και εκρηκτικότητα και από την άλλη η Πανσέληνος, ξυπνά συναισθήματα. Δείξτε προσοχή και αυτοέλεγχο, ενώ καλό θα ήταν να μείνετε ανοιχτοί σε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικά ραντεβού.

Παρθένος

Θα γίνετε λίγο περισσότερο αδιάκριτοι και περίεργοι, ειδικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα, Παρθένοι. Ενώ η αναζήτησή για απαντήσεις είναι βέβαιο ότι θα είναι ωφέλιμη, δεν θα λείπουν τα εμπόδια. Προσέξτε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, γιατί όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας μπορούν να σας διδάξουν ένα ή δύο πράγματα, Τοξότες, αλλά θα υπάρξουν και αρκετά εμπόδια. Μπορεί να αναζητάτε απαντήσεις που δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, οπότε να έχετε υπόψη σας τις πιθανές συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σας. Κάποια άβολα συναισθήματα μπορεί, επίσης, να εμφανιστούν.

Ιχθείς

Θα κάνετε κάποιες διερευνήσεις στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, Ιχθείς. Αυτό που ψάχνετε θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε σύγκρουση, οπότε φροντίστε να προσέξετε τα λόγια (και τις συζητήσεις) σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συλλέξετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαβίωσή σας, αλλά οι απαντήσεις μπορεί να μην είναι τόσο απλές όσο νομίζετε. Εάν πρέπει να εμπλακείτε σε διάλογο, προσέξτε να μην πείτε τίποτα που θα μπορούσε ενδεχομένως να γυρίσει μπούμερανγκ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS