ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που οφείλουν να δείξουν σήμερα προσοχή


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2022

Τα 4 ζώδια που οφείλουν να δείξουν σήμερα προσοχή
Η αντίθεση Σελήνης και Κρόνου επηρεάζει άμεσα τα σταθερά ζώδια και ζητά την προσοχή σε πρακτικά και καθημερινά ζητήματα. Εσείς που ανήκετε στα σταθερά ζώδια οφείλεται να δείξετε προσοχή στην διαχείρηση των καθημερινών σας ζητημάτων

Ιδιαίτερες φαίνεται να είναι οι επόμενες ημέρες, χωρίς να παρατηρείται ιδιαίτερη εύνοια. Η προσοχή θα πρέπει να πέσει στην καθημερινότητα, την οργάνωση και την αυτοφροντίδα σας. Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στον Λέοντα και η κυρίαρχη όψη της σήμερα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει ότι χωρίς πλάνο, οργάνωση και υπομονή δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσουμε για τα θέματα της καθημερινότητας μας, να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να επιληφθούμε αποτελεσματικά των υποχρεώσεων μας. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν όλα όπως τα επιθυμούμε. Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Ταύρος

Πιθανώς να νιώθετε μπερδεμένοι μέσα σας, κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς ή τις συνέπειες της αναδουλειάς. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σας με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου. Σε κάθε περίπτωση πάρτε τον χρόνο σας, εστιάστε στα πράγματα που νιώθετε ότι δεν είναι εντάξει και βρείτε τρόπους για να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ό,τι συμβαίνει.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας και πολλοί θα ψάξετε να βρείτε την αλήθεια σε μια κατάσταση η οποία σας ενοχλεί και θα θελήσετε να «σκάψετε» πιο βαθιά πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Γενικά θα έχετε ένα σκεπτικισμό σε σχέση με όσα διαβάζετε, ακούτε, μαθαίνετε και θα θελήσετε ίσως να τα ελέγξετε σε βαθύτερο επίπεδο. Ακόμη η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο σας κάνει πιο μοναχικούς.

Σκορπιός

Από τις μέρες που δεν πρέπει να βιαστείτε αγαπητοί μου Σκορπιοί, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο αγαπά τη δουλειά που γίνεται στη λεπτομέρεια της, είναι αισθητικά άρτια και δεν βάζει το «εγώ» πάνω από το αποτέλεσμα. Με έμφαση στα θέματα της δουλειάς, της καριέρας και της οικογένειας έρχεται η σημερινή μέρα, που σας ζητά να πάρετε τον χρόνο σας και να δείτε όλα τα θέματα σας διεξοδικά χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε από το στενό σας περιβάλλον την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχετε ανάγκη. Βέβαια μερικές φορές μπορεί απλά να είναι οι ανασφάλειες μας που βγαίνουν μπροστά και οι φοβίες μας κι όχι κάτι αντικειμενικό. Συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο με τις όψεις του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.