ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που έχουν (συνέχεια) ερωτικές φαντασιώσεις


JTeam

17 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια που έχουν (συνέχεια) ερωτικές φαντασιώσεις
pexels
Θέλουν συνέχεια να πειραματίζονται, να εξερευνούν και να τολμούν διαφορετικά πράγματα στο σεξ

Γεμίζουν με τα πιο έντονα συναισθήματα και φαντασιώνονται τα πάντα γύρω από το σεξ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Τα παρακάτω ζώδια θέλουν να τολμούν τα πάντα και να έχουν την απόλυτη ελευθερία στο κρεβάτι με τον σύντροφό τους ενώ έχουν κάνει πρώτα εικόνα αυτό που θα ακολουθήσει μαζί τους.

Πολλές φορές διστάζουν να εκφράσουν αυτό που σκέφτονται αλλά σταδιακά αποκαλύπτονται στο ερωτικό τους ταίρι.

Κριός

Όσο και αν θέλετε να κρυφτείτε για να μην σας πουν μαζοχιστή ή σαδιστή, τα «βίαια» και «παρακινδυνευμένα» παιχνίδια σας εξιτάρουν όσο τίποτα άλλο. Στο κρεβάτι βγάζετε όλες σας τις φαντασιώσεις και λατρεύετε τη μάχη. Φαντασιώνεστε συνέχεια τον έρωτα όπου σταθείτε κι όπου βρεθείτε.

Σκορπιός

Οι φαντασιώσεις σας τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και η φαντασία σας οργιάζει συνέχεια. Κάνετε τις πιο απαγορευμένες σκέψεις και σας έλκει το ριψοκίνδυνο ακόμη κι αν έχει οποιοδήποτε κόστος. Κοινώς, το ζώδιό σας είναι συνώνυμο με τη φλόγα, το πάθος και το πιο παράτολμο σενάριο γύρω από το σεξ.

Υδροχόος

Είστε εφευρετικοί στον έρωτα και σας αρέσουν τα πιο τραβηγμένα σενάρια. Κάνετε ερωτικές φαντασιώσεις στο γραφείο, στον δρόμο για τη δουλειά, σε κάθε απίθανο και πιθανό μέρος. Δεν μπορεί να μπει κανείς στο μυαλό σας, εκεί που παραμονεύουν οι πιο απαγορευτικές και τολμηρές σκέψεις γύρω από τον έρωτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS