ΖΩΔΙΑ

25/12: Καλά Χριστούγεννα! Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Δεκεμβρίου 2022

25/12: Καλά Χριστούγεννα! Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου ανήμερα Χριστουγέννων δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και προσθέτει επικοινωνιακό χρώμα. Ενδέχεται να νιώσετε περισσότερο την ανάγκη να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας παρά να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοικά για να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις μπορεί να σας κουράζουν αυτή τη στιγμή γιαυτό σήμερα αφεθείτε λίγο περισσότερο στη ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα γιαυτό επιλέξτε να κάνετε κάτι που είναι πιο κοντά στα δικά σας γούστα. Διαβάστε στη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα αν νιώθετε απόλυτα οικεία στο περιβάλλον που θα βρεθείτε σήμερα είναι αλήθεια πως θα ξεκουραστείτε και μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας και εκτιμάτε είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, παρόλο που η ημέρα είναι γιορτινή και θα μπορούσατε να ξεκουραστείτε, εσείς θα βρείτε με κάποιον τρόπο κάτι που θα χρειαστεί να δώσετε αρκετή από την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολύ έντονη η ανάγκη να βρεθείτε με μια όμορφη συντροφιά και να περάσετε όμορφα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να πάρετε χαρά και να νιώσετε οικεία με τους ανθρώπους γύρω σας θα είναι έντονη σήμερα ωστόσο θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ευνοούν αν έχετε αποφασίσει να βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα και να περάσετε κάποιες ώρες περισσότερο ξέγνοιαστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας και να νιώσετε ευχάριστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όμορφα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ανεξάρτητα τα σχέδιά σας σήμερα υπάρχει μια νοσταλγική νότα στη διάθεσή σας για κάτι το οποίο έχετε χάσει ή δεν έχετε βρει ακόμη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS