ΖΩΔΙΑ

23/01: Οριοθετούνται σχέσεις και συνεργασίες- Αναλυτικές προβλέψεις


Γεωργία Σταύρου

22 Ιανουαρίου 2023

23/01: Οριοθετούνται σχέσεις και συνεργασίες- Αναλυτικές προβλέψεις
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας χώρο σε σκέψεις και ιδέες για πράγματα που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον. Μαζί σήμερα με τον Κρόνο και τη Αφροδίτη σας βοηθά να οριοθετήσετε καταστάσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Για τους Κριούς, σήμερα τίποτα δεν σας κρατάει πίσω, γιατί εστιάζετε στις ικανότητές σας, οι οποίες σας βοηθούν να ξεπεράσετε φόβους όσο αφορά την αποτελεσματικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οτιδήποτε κάνουμε επιστρέφει με κάποιον τρόπο και σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο καθώς και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν να βοηθήσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα σας βοηθήσει πολύ να σκεφτείτε πως κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από εσάς ακόμη και αν έχετε όλη την καλή θέληση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η αγάπη μπορεί να ενώσει πολλά ασύμβατα μεταξύ τους κομμάτια όσο αφορά την επαφή σας με τους άλλους ανθρώπους και αυτό γίνεται κατανοητό τις τελευταίες ημέρες μέσα από δικές σας εσωτερικές διεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, Με τα σημερινά πλανητικά δρώμενα είναι πιο εύκολο αυτή την στιγμή να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα ώστε να δείτε περισσότερο την αντικειμενική υπόσταση των καταστάσεων στο τώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τις τελευταίες ημέρες τα συναισθήματα που νιώθετε είναι δυνατά και πιθανά θα είναι δύσκολο να ελέγξετε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν όρια και συγκεκριμένο πλαίσιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα χρειάζεται να εστιάσετε σε πολύ πρακτικά θέματα γιατί είναι εύκολο η απόσπαση να λάβει χώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, υπάρχει έντονη δυναμική με την Σελήνη στον Υδροχόο γύρω από θέματα που σχετίζονται με την τέχνη και όπου χρειάζεται η ενεργητική σας φαντασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα ήταν να εξηγήσετε τις ιδέες σας και κυρίως τις προθέσεις σας αλλά χωρίς να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές και διορθώσεις εκεί που κρίνετε πως είναι απαραίτητες για να συνεχίσετε την πορεία προς την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος, μιας σκέψης ή οτιδήποτε έχει αξία για εσάς αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας βοηθά στη μη σπατάλη της ενέργειας σας όσα διλλήματα και αν έχουν προκύψει αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Υδροχόο μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να πάρετε τον χρόνο σας αποφεύγοντας άσκοπες νοητικές διεργασίες και κινήσεις προς μια κατεύθυνση σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS