ΖΩΔΙΑ

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς φέρνει τύχη στα οικονομικά γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2023

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς φέρνει τύχη στα οικονομικά γι' αυτά τα 3 ζώδια
pexels
Θα δουν την (επαγγελματική) ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα παραμείνει μέχρι τις 19/2 και αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές σε κάποια ζώδια, (αν δεν τις έχει φέρει ήδη). Χαρίζει απλόχερα θετική διάθεση, έμπνευση και προκαλεί ψυχική ηρεμία αλλά και τάση για χαλάρωση. Όχι, όμως για όλα τα ζώδια.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο και θα μπορέσουν πραγματικά να αξιοποιήσουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα τους δοθούν, είναι τα εξής:

Ταύρος

H Αφροδίτη μετακινείται στον 11ο οίκο από το ζώδιό σου και αυτό σου φέρνει πολλή εύνοια. Στα επαγγελματικά σου φέρνει ανέλιξη και ευκαιρίες για υψηλότερο εισόδημα. Δοκίμασε επίσης την τύχη σου στα λαχεία γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένεις ενώ ετοιμάσου για μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Jenny.Gr
pexels

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη φέρνει νέες εργασιακές προοπτικές και σου διευρύνει τους ορίζοντες. Δεν αποκλείεται να πάρεις προαγωγή ή να δεχθείς μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα σε βγάλει από το εργασιακό comfort zone σου.

Τοξότης

Θα δεις εξελίξεις σε κληρονομικά ζητήματα ενώ θα λάβεις υποστήριξη από τους συναδέλφους σου στη δουλειά, σταθεροποιώντας εκεί τη θέση σου. Θα σου ανοιχτούν νέες πόρτες ενώ υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν μια δελεαστική πρόταση που θα σε πάει ακόμη πιο ψηλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.