ΖΩΔΙΑ

Αν είσαι Λέων, πρόσεξε: Αυτά τα 3 ζώδια, μάλλον θα σε πληγώσουν


JTeam

7 Μαρτίου 2023

Αν είσαι Λέων, πρόσεξε: Αυτά τα 3 ζώδια, μάλλον θα σε πληγώσουν
Εάν θέλεις να κάνεις μια υγιή σχέση, καλύτερα να αποφύγεις τις συναναστροφές με τα παρακάτω ζώδια

Στους Λέοντες αρέσει να λάμπουν και να ασκούν την εξουσία τους, και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό. Περιμένουν από τους άλλους να είναι εντάξει με το «εγώ» τους και να τονώσουν μία ήδη υψηλή αυτοεκτίμηση. Τα κομπλιμέντα είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αγγίξεις την καρδιά τους, αλλά όχι μόνο. Οι Λέοντες είστε από τα ζώδια που ξέρουν τι θέλουν και γι' αυτό είστε ξεκάθαροι, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και χάσιμο χρόνου.

Όμως πολλές φορές ένας Λέων συχνά καταλήγει με ανθρώπους που μπορεί να τον πληγώνουν. Για αυτό εάν θέλεις να κάνεις μια υγιή σχέση, καλύτερα να αποφύγεις τις συναναστροφές με τα τα τρία παρακάτω ζώδια που έχουν μια τάση να μην δημιουργούν και πολύ καλούς δεσμούς μαζί σου, εξαιτίας των χαρακτηριστικών τους:

Υδροχόος

Δύο σταθερά ζώδια σε μια σχέση μπορεί να είναι ευχή και κατάρα μαζί, και αυτό ακριβώς συμβαίνει σε μια σχέση μεταξύ ενός Λέοντα και ενός Υδροχόου. Στα θετικά, ο Υδροχόος και ο Λέων είναι αντίθετα ζώδια, οπότε υπάρχει μια ισχυρή φυσική έλξη. Ωστόσο, τα σταθερά ζώδια έχουν έντονο εγωισμό. Εάν υπάρχουν διαφωνίες, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να συμβιβαστούν. Ο Λέων έχει παρορμητισμό, ενώ ο Υδροχόος είναι γνωστός για το ότι είναι ψυχρός και αποστασιοποιημένος. Αν και ο Λέων θα βρει αρχικά αυτή τη διαφορά τους ελκυστική, τα συναισθήματά του θα πληγωθούν μόλις συνειδητοποιήσει ότι ο Υδροχόος καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια για να βοηθήσει τον εαυτό του, παρά να σώσει τη σχέση τους.

Δίδυμος

Μια σχέση Διδύμου-Λέοντα ίσως να είναι πολύ διασκεδαστική στην αρχή. Και τα δύο ζώδια έχουν μια έμφυτη εξωστρέφεια, αγαπούν να συναντούν νέους ανθρώπους και χρειάζονται συνεχή τόνωση στις σχέσεις. Ο Δίδυμος άλλωστε έχει μια ακόρεστη περιέργεια και λατρεύει να μαθαίνει ό,τι μπορεί για τον καθένα. Έτσι, ο Λέων θα λατρέψει με τη σειρά του το να είναι το επίκεντρο της προσοχής ενός Διδύμου. Ωστόσο, η περιέργεια του Δίδυμου θα εξασθενίσει πολύ γρήγορα αν ο Λέων σταματήσει να τον γοητεύσει και θα στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού. Αυτό σίγουρα θα πληγώσει και την καρδιά και τον εγωισμό του άλλου.

Παρθένος

Ο Παρθένος και ο Λέων είναι δύο ζώδια που δεν έχουν πολλά κοινά. Ο Παρθένος είναι πιο συγκρατημένος και προσεκτικός, ενώ ο Λέων τείνει να κάνει ό,τι θέλει και μάλιστα με τον πιο έντονο τρόπο. Ωστόσο, καθώς γνωρίζονται μεταξύ τους, θα εκτιμήσουν την ισορροπία που φέρνει ο ένας στη ζωή του άλλου. Όμως, ως ζώδιο της γης, ο Παρθένος δείχνει την αγάπη του με πιο πρακτικούς και λογικούς τρόπους, ενώ ο Λέων δείχνει την αγάπη του με πιο παθιασμένους και ρομαντικούς τρόπους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει τον Λέοντα να αισθάνεται έλλειψη αγάπης από τον σύντροφό του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.