ΖΩΔΙΑ

Με αυτούς τους συνδυασμούς ζωδίων, δε βγάζεις άκρη


JTeam

8 Μαρτίου 2023

Με αυτούς τους συνδυασμούς ζωδίων, δε βγάζεις άκρη
Οι σχέσεις αγάπης-μίσους οδηγούν στην καταστροφή - όλοι το ξέρουν αυτό

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τον όρο «frenemy» ή οι ίδιοι έχουμε γίνει παρατηρητές σε σχέσεις οι οποίες όσο όμορφες είναι, αλλό τόσο καταστροφικές γίνονται. Κάπως έτσι, υπάρχουν σχέσεις είτε φιλικές είτε ερωτικές, που γίνονται λίγο παραπάνω περιπλοκές και συχνά τα σημάδια, είναι άλλοτε θετικά και άλλοτε όχι.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι ζωδιακοί συνδυασμοί που έχουν τη τάση να δημιουργούν τέτοιες περίπλοκες σχέσεις, εξαιτίας των έντονων χαρακτηριστικών τους;

Κριός με Αιγόκερω

Ο Κριός και ο Αιγόκερως είναι δύο ζώδια που είναι γνωστά για την απίστευτα ισχυρή προσωπικότητά τους και την αδιάκοπη επιθυμία τους να έχουν τον έλεγχο. Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και τείνει να είναι παρορμητικός και αυθόρμητος, ενώ ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και τείνει να είναι πιο δομημένος και πειθαρχημένος. Αυτές οι διαφορές μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και διαφωνίες μεταξύ των δύο ζωδίων και αγωνίζονται να καθορίσουν μια ισορροπημένη δυναμική εξουσίας, καθώς και οι δύο συναγωνίζονται για τον έλεγχο στην ένωση.

Ωστόσο, αν ένας Κριός και ένας Αιγόκερως ερωτευτούν, θα μπορούσαν να εργαστούν για να εξισορροπήσουν ο ένας τον άλλον με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Ο Κριός θα μπορούσε να βοηθήσει τον Αιγόκερω να χαλαρώσει και να διασκεδάσει περισσότερο, ενώ ο Αιγόκερως θα μπορούσε να βοηθήσει τον Κριό να γίνει πιο συγκεντρωμένος και προσγειωμένος. Τα δύο ζώδια θα μπορούσαν ενδεχομένως να δημιουργήσουν μια σχέση που προκαλεί δέος και δυναμική, αν ήταν πρόθυμα να βρουν αρμονία και να εγκαταλείψουν την ανάγκη τους για δύναμη.

Δίδυμος με Παρθένο

Οι Δίδυμοι και η Παρθένος είναι δύο ζώδια που συχνά έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο του αέρα και τείνει να είναι πιο ευδιάθετος και αναποφάσιστος, ενώ ο Παρθένος είναι ζώδιο της γης και τείνει να είναι πιο πρακτικός και προσανατολισμένος στις λεπτομέρειες. Οι Δίδυμοι μπορεί να θεωρήσουν ότι η ανάγκη του Παρθένου για τάξη και δομή είναι απίστευτα αποπνικτική, ενώ ο Παρθένος μπορεί να βρει ότι η έλλειψη εστίασης και προσοχής στη λεπτομέρεια είναι απογοητευτική και ακόμη και αποπροσανατολιστική κατά καιρούς. Για να το θέσω ελαφρά, αυτό το δίδυμο είναι ένα εξαιρετικά καταστροφικό ζευγάρι, που συχνά αποπροσανατολίζει ο ένας τον άλλον και δημιουργεί πολλή δυσαρέσκεια και ενόχληση μέσα στη συνεργασία.

Από την άλλη, αν αυτά τα δύο ζώδια γίνονταν εραστές ή συνεργάτες, θα μπορούσαν πραγματικά να μάθουν πολλά το ένα από το άλλο. Τα αντίθετα έλκονται, άλλωστε. Ο Δίδυμος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Παρθένο να είναι πιο αυθόρμητος και περιπετειώδης, ενώ ο Παρθένος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Δίδυμο να είναι πιο προσγειωμένος και πρακτικός. Με λίγη υπομονή και κατανόηση, αυτά τα δύο ζώδια θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια πολύ ισχυρή και ισορροπημένη συνεργασία, βοηθώντας ο ένας τον άλλο να αναπτυχθεί.

Καρκίνος με Υδροχόο

Ο Καρκίνος και ο Υδροχόος είναι δύο ζώδια που προέρχονται πραγματικά από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και τείνει να είναι συναισθηματικά πιο ευάλωτος και ευαίσθητος, ενώ ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και τείνει να είναι πιο αποστασιοποιημένος και λογικός - μερικές φορές αναφέρεται ως το πιο ψυχρό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Καρκίνος μπορεί να βρει τον Υδροχόο να είναι σκληρός και απόμακρος, ενώ ο Υδροχόος μπορεί να βρει τον Καρκίνο υπερβολικά συναισθηματικό και προσκολλημένο.

Ωστόσο, παρά αυτές τις σημαντικές αυτές διαφορές, αυτά τα δύο ζώδια θα μπορούσαν ενδεχομένως να ταιριάζουν πολύ. Ο Υδροχόος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Καρκίνο να είναι πιο αντικειμενικός και λιγότερο δεμένος με τα συναισθήματά του, ενώ ο Καρκίνος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Υδροχόο να έχει μεγαλύτερη επαφή με τα συναισθήματά του. Με λίγη προσπάθεια και συμβιβασμό, αυτά τα δύο ζώδια θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια βαθιά και ουσιαστική συνεργασία, αρκεί να δείξουν κατανόηση.

Λέων με Σκορπιό

Ο Λέων και ο Σκορπιός είναι δύο ζώδια που φημίζονται για την ένταση και το πάθος τους. Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και τείνει να είναι υπερβολικά σίγουρος και εξωστρεφής, ενώ ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και τείνει να είναι πιο μυστικοπαθής και ριζωμένος στο μυστήριο. Επομένως, ο Λέων μπορεί να βρει τον Σκορπιό να είναι πολύ εσωστρεφής και κλειστός, ενώ ο Σκορπιός μπορεί να βρει τον Λέοντα πολύ επιφανειακό και επιδεικτικό.

Όμως, αν αυτά τα δύο ζώδια ερωτευτούν, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ισχυρή και δυναμική συνεργασία, με τις ρίζες τους στο πάθος. Ο Λέων θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σκορπιό να ανοιχτεί περισσότερο και να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ ο Σκορπιός θα μπορούσε να βοηθήσει τον Λέοντα να είναι πιο εσωστρεφής και σε επαφή με τα συναισθήματά του. Με λίγη υπομονή και κατανόηση, αυτά τα δύο ζώδια θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι ο καθρέφτης του άλλου – αντανακλώντας μια διαφορετική, αλλά ενδυναμωτική μορφή έντασης στο άλλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS