ΖΩΔΙΑ

Ο Δίας σε κατάσταση Cazimi: Τι σημαίνει αυτό και τα 2 ζώδια που θα ευνοηθούν σημαντικά


JTeam

30 Μαρτίου 2023

Ο Δίας σε κατάσταση Cazimi: Τι σημαίνει αυτό και τα 2 ζώδια που θα ευνοηθούν σημαντικά
pexels
Ο Δίας σε αυτήν την κατάσταση θα φέρει γενικά τύχη αλλά θα ευνοήσει περισσότερο τα παρακάτω ζώδια

Στον κόσμο της αστρολογίας, η άνοιξη είναι η αρχή της νέας χρονιάς και σηματοδοτεί την αλλαγή και την αναγέννηση. Τα ζώδια που κυριαρχούν αυτή την εποχή είναι ο Κριός, ο Ταύρος και οι Δίδυμοι αλλά το μεγαλύτερο αστρολογικό event έρχεται σε λίγες μέρες κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού.

Στις 11 Απριλίου, ο Δίας θα βρίσκεται σε κατάσταση Cazimi και αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης της τύχης θα είναι σε τόσο στενή σύνοδο με τον Ήλιο που θα βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στα όρια του ηλιακού δίσκου. Ο ηλιακός δισκος έχει διάμετρο 34 λεπτά της μοίρας και γι'αυτό, ένας πλανήτης πρέπει να βρεθεί σε απόσταση 17 λεπτών της μοίρας πριν ή μετά τον Ήλιο για να βρεθεί κυριολεκτικά εντός του ηλιακού δίσκου, την περίφημη καρδιά του Ηλίου. Σε αυτή την περίπτωση αντί ο πλανήτης να αποδυναμωθεί και να χαθεί από το φως του Ήλιου, όπως στην περίπτωση της Καύσης, ενδυναμώνεται από αυτό το φως.

Ο Δίας σε αυτή την κατάσταση θα φέρει γενικά τύχη αλλά κυρίως σε δύο ζώδια: τον Τοξότη και τους Ιχθείς.

Ο όρος «Ηλιόφωτος πλανήτης» αναφέρεται σε έναν πλανήτη, στη συγκεκριμένη περίπτωση στον Δία, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση τόξου Ο'-17' από τη θέση του Ήλιου στην εκλειπτική και, συνεπώς, βρίσκεται σε στενή σύνοδο μαζί του. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει μόνο με όψη συνόδου.

Ο Τοξότης θα επωφεληθεί σημαντικά στο κομμάτι της επικοινωνίας και των σχέσεων. Θα νιώσει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του ενώ θα γεμίσει με ενέργεια και ζωντάνια. Στους Ιχθείς, θα φέρει τύχη στα οικονομικά και στα επαγγελματικά καθώς δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα εργασιακή ευκαιρία ή μια προαγωγή.

Πρόκειται γενικά για μια πολύ ξεχωριστή και ευνοϊκή στιγμή, καθώς είναι μια σύνοδος προστατευτική γιατί τότε ο πλανήτης όντας κυριολεκτικά στην αγκαλιά του Ήλιου παίρνει τη δύναμη και την ενέργειά του και έτσι μπορεί να αυξήσει τη δική του και να λειτουργήσει πολύ έντονα και στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Η κατάσταση Καζίμι θεωρείται μια μαγική στιγμή που οι ευχές γίνονται πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.