ΖΩΔΙΑ

Τι μετανιώνεις για την προηγούμενη σχέση σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

10 Απριλίου 2023

Τι μετανιώνεις για την προηγούμενη σχέση σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Γιατί πίσω από κάθε λάθος, βρίσκεται και ένα μάθημα

Μπορεί οι προηγούμενες σχέσεις να ανήκουν στο παρελθόν, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν καταστάσεις, συμπεριφορές και λόγια τα οποία μέχρι και σήμερα μπορεί να μετανιώνουμε. Κυρίως όμως, μπορεί να μετανιώνουμε για όσα ανεχτήκαμε, για όσα αφήσαμε να συμβούν χωρίς να πάρουμε θέση, αλλά και για τις στιγμές εκείνες που δεν εμπιστευτήκαμε τον εαυτό μας.

Πιο συγκεκριμένα όμως, για τι ακριβώς μετανιώνει το κάθε ζώδιο σχετικά με την προηγούμενη σχέση του;

Κριός

Μετανιώνεις που σε ένοιαζε τόσο πολύ η άποψη του πρώην σου για εσένα. Δεν έπρεπε να αφήσεις τα λόγια του να καθορίσουν την αξία σου.

Ταύρος

Μετανιώνεις όλη αυτή τη προσπάθεια και το κόπο που έκανες, αλλά ποτέ δεν πήρες πίσω ισάξια. Σπατάλησες τόση ενέργεια και χρόνο, σε μια σχέση που τελικά δεν άξιζε.

Δίδυμος

Μετανιώνεις που δεν έθεσες σωστά τα όρια σου. Ψυχολόγησες λάθος τον άνθρωπο που είχες απέναντι σου, και από εδώ και στο εξής έχεις αλλάξει τα στάνταρ σου.

Καρκίνος

Μετανιώνεις που ήσουν τόσο υπομονετικός και ανέχτηκες συμπεριφορές τις οποίες δεν θα έπρεπε. «Τους άφησες να πατήσουν πάνω στην καλοσύνη σου» και πλέον, όλα αλλάζουν.

Λέων

Μετανιώνεις που δεν εμπιστεύτηκες το ένστικτό σου. Ήξερες από την αρχή πως κάτι πήγαινε λάθος, ωστόσο προτιμούσες λανθασμένα να το αγνοήσεις.

Παρθένος

Μετανιώνεις που έθεσες τον πρώην σύντροφο σου, πολύ υψηλά. Πιο ψηλά και από εσένα, με αποτέλεσμα να παραμελήσεις όλα όσα σε κάνουν χαρούμενο.

Ζυγός

Μετανιώνεις που άφησες μια σχέση να έχει αντίκτυπο και στην ψυχική σου υγεία. Έμαθες πια να προστατεύεις τα συναισθήματα σου, από κάθε τοξικό σύντροφο.

Σκορπιός

Μετανιώνεις που τους έδωσες τόση ελευθερία, και κατάφεραν να σε ελέγχουν. Δεν είχες συνειδητοποιήσει πως η άποψη σου και τα θέλω σου, είναι εξίσου σημαντικά με τα δικά τους.

Τοξότης

Μετανιώνεις που έκλαιγες πίσω από κλειστές πόρτες. Έπρεπε να είχες εκφράσει τα αληθινά σου συναισθήματα.

Αιγόκερως

Μετανιώνεις που δεν είπες όλα όσα θα ήθελες. Άφησε ανείπωτα λόγια, τα οποία μέχρι και τώρα σε πιέζουν.

Υδροχόος

Μετανιώνεις που συμβιβάστηκες. Οφείλεις να γνωρίζεις καλύτερα την αξία σου, αλλά και το γεγονός πως αξίζεις περισσότερα.

Ιχθύες

Μετανιώνεις το γεγονός πως προσποιήθηκες ότι όλα ήταν εντάξει. Δεν ήταν, και στις επόμενες σχέσεις σου, θα εκφράζεσαι καλύτερα για όσα σε δυσκολεύουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS