ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Τα ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα


JTeam

18 Απριλίου 2023

Ανάδρομος Ερμής: Τα ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα
pexels
Επίσημα θα σταθεί ανάδρομος στις 21 Απριλίου στο σταθερό ζώδιο της γης, τον Ταύρο αλλά η επιρροή του ξεκίνησε ήδη

Κι εκεί που λέγαμε πως έχουμε απαλλαγεί από την παρουσία του, ο πρώτος Ανάδρομος Ερμής για το 2023 είναι γεγονός αφού στις 21 Απριλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των ταξιδιών, θα σταθεί ανάδρομος στο σταθερό ζώδιο της γης, τον Ταύρο.

Αν σκέφτηκες με μια κάποια ανακούφιση ότι έχεις λίγες ακόμη μέρες ανεμελιάς μέχιρ να έρθει κατά πάνω σου, θα σε απογοητεύσουμε καθώς η επιρροή του έχει ήδη ξεκινήσει. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, αναμένεται να επηρεαστείς αρνητικά αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα άστρα.

Αν είσαι Ταύρος, θα ξεκινήσει μια περίοδος ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης που θα φέρει πολλούς προβληματισμούς στην επιφάνεια. Ίσως πάρεις κάποιες αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις ενώ αυτό το διάστημα θα κινείσαι με αρκετό παρορμητισμό, κυρίως στα συναισθηματικά γι' αυτό φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι λίγο πιο προσεκτικές.

Το δεύτερο ζώδιο που επηρεάζεται άμεσα από τον ανάδρομο Ερμή, είναι ο Καρκίνος. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, θα έχεις πολλές συναισθηματικές εκρήξεις αυτό το διάστημα. Δεν θα είσαι σε θέση να δεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα και αυτό θα σου φέρει πολύ θυμό στην επιφάνεια, ο οποίος δεν θα σε αφήσει να διαχειριστείς εύκολα κάποιες καταστάσεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, ο ανάδρομος Ερμής σε επηρεάζει επίσης πολύ. Οι σχέσεις σου θα μπουν σε πρώτο πλάνο και ό,τι δεν έχει γερές βάσεις, θα διαλυθεί. Δεν είναι καλή περίοδος για συζητήσεις και αποφάσεις γι' αυτό καλύτερα να αποφύγεις υπογραφές, συμφωνίες και οτιδήποτε καινούριο.

Γενικά, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, καλό είναι να έχεις υπόψιν ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι μια στιγμή για να ξανασκεφτείς πράγματα για τα οποία δεν είχες καμία σιγουριά, προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα το πώς θα ήθελες να προχωρήσεις. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται ανάδρομα μέσα από τον Ταύρο, μπορεί να μην φανεί εύκολη πορεία. Φρόντισε να επεξεργάζεσαι καλά τα δεδομένα πριν πάρεις αποφάσεις και ζύγισε κάθε τομέα όσοκαλύτερα μπορείς πριν προχωρήσεις σε κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου.

Ο Ανάδρομος Ερμής θα φέρει άλλωστε ξαφνικές αλλαγές και αναταράξεις στη ζωή σου, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να είναι ανάδρομος στις 15 Μαΐου. Tα προσωπικά και τα επαγγελματικά θέλουν μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα ενώ μερικά χαρακτηριστικά του ανάδρομου Ερμή είναι οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, τα λάθη και η παραπληροφόρηση.

Αν δεν κάνεις ποτέ εκείνο το ταξίδι που προγραμματίζεις εδώ και καιρό, να ξέρεις ότι θα είναι συνέπεια του ανάδρομου. Προετοιμάσου λοιπόν για κάθε ενδεχόμενο και η επιρροή του δεν θα κρατήσει αιώνια. Λίγο πριν το καλοκαίρι, θα έχεις αποδεσμευτεί από την παρουσία του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.