ΖΩΔΙΑ

Έρχεται σπάνια υβριδική έκλειψη- Τα 4 ζώδια που θα έχουν καρμικές αλλαγές


JTeam

19 Απριλίου 2023

Έρχεται σπάνια υβριδική έκλειψη- Τα 4 ζώδια που θα έχουν καρμικές αλλαγές
pexels
Η ηλιακή έκλειψη και η νέα Σελήνη θα φέρουν τα πάνω- κάτω. Ίσως, και στη δική σου ζωή

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι και Ηλιακή Έκλειψη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού με έντονη την παρουσία του Πλούτωνα και του Δία. Η σχέση της με τον Πλούτωνα μάς δίνει ενέργεια και κίνητρο αλλά μπορεί να μας οδηγήσει σε άγχος και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Η ενέργεια της θα είναι έντονη γι' αυτό μας ζητείται να διοχετεύσουμε την ενέργειά αυτή σε παραγωγικά εγχειρήματα και να προσπαθήσουμε να μείνουμε μακρυά από κυριαρχικές και καταναγκαστικές συμπεριφορές οι οποίες είναι σίγουρο πως θα φέρουν δυσκολίες. Η σχέση θύτη-θύματος είναι ενεργή καθώς και η χειραγώγηση, εκρήξεις ζήλειας, κυριαρχίας και χειρισμού.

Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και να ευνοηθούμε από τη συγκεκριμένη ουράνια δυναμική είναι να είμαστε συνειδητοί σε αυτό που κάνουμε και να θυσιάσουμε την ανάγκη μας για πλήρη έλεγχο προς χάριν μιας αναγεννησιακής και απελευθερωτικής κατάσταση που υπόσχεται αυτή η συγκεκριμένη Έκλειψη. Η επιρροή της Έκλειψης δεν επηρεάζει μόνο εμάς σε προσωπικό επίπεδο αλλά και το ευρύτερο σύνολο. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε αυτές τις ημέρες να προκληθούν κάποια φαινόμενα, τα οποία θα επηρεάσουν μεγάλα τμήματα παγκοσμίου πληθυσμού.

Επίσης, η συγκεκριμένη Έκλειψη σχετίζεται με την Σεληνιακή Έκλειψη στο τέλος Οκτωβρίου ’23. Καταστάσεις που κινητοποιούνται με τον οποιοδήποτε τρόπο, θετικά ή αρνητικά, μπορεί να έχουν μία συνέχεια στο χρόνο μέχρι εκείνη τη περίοδο.

Τα ζώδια που θα ζήσουν καρμικές αλλαγές, είναι τα παρακάτω:

Κριός

Στις 20 Απριλίου, ο ήλιος και η σελήνη θα συναντηθούν στον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι για το ζώδιό σου προβλέπονται νέα ξεκινήματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις επιλογές που θα εναρμονίζονται με αυτό που είσαι. Θα έχεις πολλή εύνοια και θα έρθει η πρόοδος που επιθυμούσες εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Καθώς η ηλιακή έκλειψη είναι στον 10ο οίκο σου, θα μπουν νέες βάσεις στα επαγγελματικά σου. Αυτή η έκλειψη θα δώσει επιτέλους την ευκαιρία για εξέλιξη ενώ είναι μια καλή περίοδος να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να λάβεις διακρίσεις.

Ζυγός

Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό θα φέρει σημαντικά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά και προσωπικά σου ενώ οι σχέσεις που θα κάνεις αυτό το διάστημα, αναμένεται να έχουν διάρκεια και αντοχή στον χρόνο.

Αιγόκερως

Τα οικογενειακά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο ενώ θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια νέα, δυναμική θέση στον χώρο της εργασίας σου. Μπορεί αυτή η έκλειψη να έρθει με αρκετό παρορμητισμό στη ζωή σου αλλά υποσχόμαστε, (δηλαδή όχι εμείς αλλά τα άστρα), ότι θα είναι για καλό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.