ΖΩΔΙΑ

Τι πιστεύουν τα ζώδια, για τα «ζώδια»;


JTeam

5 Μαΐου 2023

Τι πιστεύουν τα ζώδια, για τα «ζώδια»;
Pexels
Ναι, το ζωδιό σου μπορεί να μας πει αν πιστεύεις στην αστρολογία ή όχι

Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν τα ζώδια κάθε μέρα, γνωρίζουν καλά τον αστρολογικό τους χάρτη και πορεύονται στη ζωή με βάση τις όψεις των πλανητών, υπάρχουν αυτοί που απλά τα διαβάζουν για να έχουν μια ιδέα στο τι μπορεί να συμβεί και υπάρχουν αυτοί που δεν ασχολούνται καθόλου.

Σε σχέση με το ζώδιό σου όμως, τι γνώμη έχεις για την αστρολογία γενικότερα; Τι μπορεί να πιστεύει το κάθε ζώδια για τα «ζώδια»;

Κριός

Είναι τόσο εγωκεντρικός, που ενώ δεν τον ενδιαφέρει η αστρολογία, διαβάζει τα ζώδια γιατί αφορούν, ποιον άλλον; Τον εαυτό του!

Ταύρος

Του αρέσει όλο το τελετουργικό γιατί έχει μια συγκεκριμένη αισθητική. Από την άλλη όμως τον τρομάζει η ιδέα ότι κάτι άλλος καθορίζει τόσες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Δίδυμος

Προφανώς και δεν έχει μια άποψη, αλλά δύο και είναι και αντίθετες. Ναι μεν του αρέσει η ενασχόληση και το θέμα για συζήτηση, αλλά θεωρεί την αστρολογία υπεύθυνη για το παρεξηγημένο ζώδιό του.

Καρκίνος

Του αρέσει, τρελαίνεται και διαβάζει ανελλιπώς το ζώδιό του. Άσε που ως ρομαντική ψυχή, το να βλέπει ότι υπάρχουν και μερικοί ακόμα με τις ίδιες ευαισθησίες του δίνει μεγάλη χαρά.

Λέων

Πρέπει να πει σε όλους ότι είναι Λέων και είναι περήφανος για αυτό. Ναι πιστεύει πολύ και ξέρει απ’ έξω τον αστρολογικό του χάρτη. Αφού στρέφεται γύρω από αυτόν και την προσωπικότητά του, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!

Παρθένος

Δεν πιστεύει στα ζώδια, ούτε τα διαβάζει, αλλά του αρέσει να μιλάει για αυτά και φυσικά να ενημερώνει τους υπόλοιπους της κουβέντας πόσο δεν πιστεύει.

Σκορπιός

Ναι πιστεύει στα ζώδια, είναι κάπως μυστικιστικά και «παράξενα». Βέβαια ως ζώδιο είναι παρεξηγημένο και για αυτό δε θα ξεκινήσει μόνος του σχετική κουβέντα -για να μη σου πει το ζώδιό του.

Τοξότης

Με την τάση του για φιλοσοφία, ο Τοξότης θα κάτσει να μιλήσει για ζώδια πολύ, πάρα πολύ. Δεν τα πιστεύει όμως, απλά του αρέσει σαν θέμα συζήτησεις.

Αιγόκερως

Αν πιστεύεις στα ζώδια θα σε κρίνει και θα σε κρίνει αλύπητα. Το ότι και αυτός μπορεί βαθιά μέσα του να πιστεύει και να παρακολουθεί το ζώδιό του χωρίς να το ξέρει κανείς, δεν μετράει -για αυτόν.

Υδροχόος

Πιστεύει, δεν πιστεύει αν κάνει παρέα με άτομα που τους ενδιαφέρει η αστρολογία, στο τέλος θα μυηθεί και θα ξέρει πιο πολλά και από αυτούς.

Ιχθύς

Πιστεύει αν διαβάσει το ζώδιό του και του «βγει», δεν πιστεύει αν δεν του «βγει». Είναι ανάλογα με τη ημέρα.

TAGS

-->