ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη Μαΐου: 7 Dos&Don'ts για να τη χρησιμοποιήσεις υπέρ σου


JTeam

17 Μαΐου 2023

Νέα Σελήνη Μαΐου: 7 Dos&Don'ts για να τη χρησιμοποιήσεις υπέρ σου
Unsplash
Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις, για να πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου 2023 είναι, όπως κάθε Νέα Σελήνη, μία ευκαιρία αναγέννησης. Φτάνει στις 19 του μήνα, είναι στον Ταύρο και θα φέρει λίγη χαρά στη ζωή μας, επιτέλους. Θα θυμηθούμε πόσο σημαντική είναι η υπομονή, πως δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, αλλά να χαιρόμαστε τα απλά πράγματα της ζωής.

Παρακάτω, θα δούμε μερικά Dos & Don’ts, για να εκμεταλλευτούμε το φεγγάρι και να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας, ώστε να είναι όντως καλή η εποχή που έρχεται.

DO: Κάνε manifest

Τώρα που ο ανάδρομος Ερμής πάει, έφυγε, ήρθε η ώρα να ζήσεις ακριβώς όπως ονειρεύεσαι. Κάνε πράξη το “fake it ‘til you make it” και προσάρμοσε την καθημερινότητά σου σ’ αυτό που θέλεις να είναι. Για έμπνευση, δες το #luckygirlsyndrome στο TikTok.

DO: Έχε ανοιχτό μυαλό

Προσπάθησε να διατηρείς τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά σε νέες ιδέες και τρόπους σκέψης που σε βγάζουν από το comfort zone. Ίσως ακούσεις απόψεις που σου ταιριάζουν και δεν το γνώριζες – δεν είναι κακό να το παραδεχτείς, ίσα-ίσα, θα εξελιχθείς.

DO: Κάνε οικονομία

Ο Δίας μπαίνει στο Ταύρο ελάχιστες μέρες πριν τη Νέα Σελήνη, οπότε έχεις την ευκαιρία να βάλεις στόχους σχετικούς με τα οικονομικά σου και να τους πετύχεις, αυτήν τη φορά.

DO: Εκτίμησε τα μικρά πράγματα της ζωής

Πιες τον πρωινό σου καφέ με ηρεμία, φάε το αγαπημένο σου σνακ, μύρισε τα λουλούδια – η ζωή είναι ωραία. Επίσης, ήρθε η ώρα να απολαύσεις και το σεξ λίγο παραπάνω, τώρα που η Νέα Σελήνη κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη.

DON’T: Μην προσπαθείς να έχεις πάντα δίκιο

Μην αφήσεις το πείσμα σου να κερδίσει και, για μία φορά, κάνε ένα βήμα πίσω. Δώσε προτεραιότητα στους ανθρώπους σου, κι όχι στο εγώ σου – ναι, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά το να τσακωθείς με άτομα που αγαπάς, μόνο κακό θα κάνει.

DON’T: Μην ξεχνάς να σε φροντίζεις

Ό,τι κι αν γίνει, βασική σου προτεραιότητα, πρέπει να είναι ο εαυτός σου. Εύκολα τον παραμελείς, ξεχνάς ότι χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Ώρα να του δείξεις την αγάπη που το αξίζει, λοιπόν.

DON’T: Μη φοβάσαι την αλλαγή

Η ανάγκη για εξέλιξη είναι επιτακτική και, επιτέλους, μπορείς να αφεθείς. Μην φοβηθείς να αφήσεις πίσω σου άτομα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν πια – κάνε χώρο για νέες εμπειρίες και μία νέα αρχή, η οποία μόνο καλό θα σου κάνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.