ΖΩΔΙΑ

Η εποχή των Διδύμων είναι εδώ (και μαζί και η διασκέδαση) - Τι προβλέπεται ως τις 21 Ιουνίου


JTeam

22 Μαΐου 2023

Η εποχή των Διδύμων είναι εδώ (και μαζί και η διασκέδαση) - Τι προβλέπεται ως τις 21 Ιουνίου
pexels
Αν έψαχνες την περιπέτεια στη ζωή σου, μόλις ξεκινά!

Η εποχή των Διδύμων είναι εδώ! Ξεκίνησε στις 21 Μαΐου και θα κρατήσει μέχρι τις 21 Ιουνίου, και αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να περάσεις καλά, να επικοινωνήσεις και να αφεθείς σε νέες (περιπετειώδεις) εμπειρίες.

Είναι η εποχή του χρόνου που θα σου δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσεις τη διττή σου φύση αλλά πρέπει να προσέξεις πριν πάρεις μερικές σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Συγκεκριμένα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις συνομιλίες με άλλους και προσπάθησε να είσαι προσεκτικός με όσα ακούς για να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα.

Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, που είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, έτσι, η εποχή των Διδύμων μας υπενθυμίζει ότι η σύνδεση είναι το κλειδί. Θα νιώσουμε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα θέλουμε να κάνουμε σχέδια και να αναζητούμε τη διασκέδαση. Θα είναι μια εξαιρετικά κοινωνική εποχή αφού ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, ευέλικτο και ανοιχτόμυαλο.

Ευτυχώς, ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε και αυτό θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά, ειδικά καθώς μπαίνει στους Διδύμους ορθόδρομος από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 26 του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία θα είναι άριστη. Ο ανάδρομος Κρόνος ξεκινά στις 17 Ιουνίου και θα σε βοηθήσει να κάνεις εσωτερική δουλειά, φέρνοντας σε πιο κοντά στις βαθιές σου επιθυμίες και ανάγκες.

Η εποχή που μόλις ξεκίνησε, σημαίνει ωστόσο ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Προσοχή στις 28 του Μάη, καθώς θα αναδυθούν αρκετές ανασφάλειες και δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε εύκολα τα συναισθήματά μας.

Η εποχή των Διδύμων μάς καλεί ωστόσο να αφεθούμε, να συνδεθούμε με το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και να έχουμε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Θα έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας και, θα κατανοήσουμε τις ανάγκες του και θα βρούμε την εσωτερική γαλήνη. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.