ΖΩΔΙΑ

Διακοπές & ζώδια - Με ποιο ζώδιο να ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι


JTeam

3 Ιουνίου 2023

Διακοπές & ζώδια - Με ποιο ζώδιο να ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι
pexels
Δεν «κολλάμε» με όλους στις διακοπές και καλό είναι να γνωρίζουμε από πριν με ποιους ταιριάζουμε για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις

«Πάμε, πάμε ένα ταξιδάκι» τραγουδάγαμε και τώρα ήρθε η ώρα για αυτά τα κοντινά ή μακρινά καλοκαιρινά ταξιδάκια. Να αλλάξουμε παραστάσεις, να γεμίσουμε μπαταρίες και να διασκεδάσουμε. Βέβαια δεν αρέσουν σε όλους οι ίδιες διακοπές και τα ίδια ταξίδια.

Ανάλογα με το ζώδιό σου είτε είσαι σπιτόγατος και θέλεις τον χρόνο σου και τον χώρο σου για να πάρεις απόφαση να πας ένα ταξιδάκι, είτε είσαι μια ταξιδιάρα ψυχή που ψοφάει για περιπέτεια και εξερεύνηση. Διάβασε παρακάτω και μάθε σε ποια κατηγορία ανήκεις και με ποιον να πας διακοπές!

Κριός

Ο Κριός θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Του αρέσει πολύ να ταξιδεύει, δεν μπορεί όμως να μένει στάσιμος για πολύ σε ένα μέρος και δεν του αρέσει να πηγαίνει στο ίδιο μέρος. Παρόλο που προτιμά να ταξιδεύει με μεγάλη παρέα, υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που θέλει να δραπετεύσει από όλους και από όλα και αποφασίζει να ταξιδέψει μόνος.

Πήγαινε διακοπές με: Δίδυμος ή Τοξότης

Ταύρος

Ο Ταύρος απολαμβάνει τα ταξίδια, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, δηλαδή να ταξιδεύει με λίγα και κατάλληλα για αυτόν άτομα, να επισκέπτεται ένα μέρος που του είναι γνώριμο και στο οποίο ξέρει ότι θα μπορεί να γευτεί την άνεση, την απόλαυση και την πολυτέλεια. Θέλει να επισκέπτεται μέρη όπου δεν θα ταλαιπωρηθεί και φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μένει σε ξενοδοχείο που θα του προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Πήγαινε διακοπές με: Καρκίνος ή Αιγόκερως

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι πραγματικά ο «ταξιδιάρης» του ζωδιακού, που βρίσκεται διαρκώς σε μετακινήσεις, ταξιδεύοντας σε νέα μέρη! Του αρέσει να επισκέπτεται μέρη που έχουν ιστορία, θέλει να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και είναι της άποψης ότι τα ταξίδια είναι πηγή γνώση.

Πήγαινε διακοπές με: Λέων, Υδροχόος

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος, δεν τον ξεσηκώνεις εύκολα για ταξίδι, βέβαια να του τάξεις ότι θα τον πας στην θάλασσα ή σε κάποιο γνώριμο μέρο τότε είναι μέσα. Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά ούτε και να γνωρίζει νέες μέρη. Θα πάει σε άγνωστο μέρος, αν μαζί του έχει τον άνθρωπο που αγαπά και που ξέρει με απόλυτη σιγουριά πως όπου και να πάει μαζί του, θα περάσει τέλεια!

Πήγαινε διακοπές με: Παρθένος ή Ιχθύς

Λέων

Ο Λέοντας θέλει να ταξιδεύει στα πιο γνωστά και glamorous μέρη. Θέλει να φωτογραφίζεται σε όμορφα τοπία και να δείχνει το πόσο καλά πέρασε στα ταξίδια του. Του αρέσει να ταξιδεύει με τον έρωτά του, αλλά και με φίλους, αρκεί όμως να έχει αυτός το γενικό πρόσταγμα. Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί την ιδανική παρέα για ένα διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό ταξίδι.

Πήγαινε διακοπές με: Κριός, Ζυγός

Παρθένος

Ο Παρθένος αγαπά τα ταξίδια, αρκεί να έχει την ησυχία του. Δηλαδή θέλει να ταξιδεύει μόνος ή με λίγους και καλούς φίλους, με τους οποίους μοιράζεται τα ίδια χούγια. Του αρέσει να απολαμβάνει την φύση, την ηρεμία και την ιστορία. Ένας Παρθένος μπορεί να μην ταξιδεύει συχνά, φροντίζει όμως όταν κάνει ένα ταξίδι, να μπορεί να απολαύσει τα πάντα.

Πήγαινε διακοπές με: Σκορπιός ή Ταύρος

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι πάντα μέσα σε όλα, αρκεί να έχει καλή παρέα. Του αρέσει να επισκέπτεται κοσμοπολίτικα μέρη, στα οποία μπορεί να απολαύσει την ομορφιά της φύσης, την διασκέδαση και την νυχτερινή ζωή. Ο Ζυγός τις περισσότερες φορές θα αφήσει στο χέρι του άλλου την επιλογή του μέρους και θα τα κάνει όλα βολικά, αφού κάθε πρότασή σου θα τον βρίσκει σύμφωνο.

Πήγαινε διακοπές με: Δίδυμος, Τοξότης

Σκορπιός

Ο Σκορπιός όταν παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει, φροντίζει να μην το κάνει τις περιόδους αιχμής διότι δεν του αρέσει η πολυκοσμία. Επιλέγει απόμερα, μακρινά μέρη, όπου πηγαίνουν λίγο και καλοί. Προτιμά να ταξιδεύει μόνος του όμως.

Πήγαινε διακοπές με: Κανένας, Καρκίνος, Αιγόκερως

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια, βρίσκεται διαρκώς σε μετακινήσεις και επισκέπτεται πάντα και ένα νέο μέρος. Λατρεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό, γιατί έρχεται σε επαφή με νέους πολιτισμούς, διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους, που έχουν μεγαλώσει με τρόπο διαφορετικό από εκείνον. Για τον Τοξότη τα ταξίδια αποτελούν πηγή γνώσης και εμπειρίας.

Πήγαινε διακοπές με: Λέων, Υδροχόος

Αιγόκερως

Για να ταξιδέψει ένας Αιγόκερως πρέπει να το έχει προγραμματίσει αρκετό καιρό πριν, ώστε να έχει τακτοποιήσει όλες του τις εκκρεμότητες και όλες του τις δουλειές. Δεν του αρέσει η φασαρία, οι πολλές μετακινήσεις και η πολυκοσμία, οπότε επισκέπτεται ήσυχα μέρη, στα οποία μπορεί να αποφορτιστεί.

Πήγαινε διακοπές με: Ιχθύς, Παρθένος

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι αρκετά απρόβλεπτος, του αρέσουν οι εκπλήξεις και σίγουρα όχι τα συνηθισμένα. Ο Υδροχόος λατρεύει τα ξαφνικά και απρογραμμάτιστα ταξίδια, ενώ του αρέσει να επισκέπτεται χώρες του εξωτερικού. Γίνεται αμέσως η ψυχή της παρέας και μαζί του όλοι περνούν τέλεια.

Πήγαινε διακοπές με: Κριός, Ζυγός

Ιχθύς

Στον Ιχθύ δώσε του θάλασσα και θα είναι οκ. Του αρέσει να οργανώνει εξορμήσεις, για να βρεθεί σε μοναδικές ακρογιαλιές και να απολαύσει τη θάλασσα. Επισκέπτεται ειδυλλιακά μέρη, τα οποία θα του ταξιδέψουν και το μυαλό και θα τον βοηθήσουν να αλλάξει εντελώς παραστάσεις. Θεωρείται ο πιο καλός συνταξιδιώτη, αφού δεν λέει ποτέ όχι.

Πήγαινε διακοπές με: Ταύρος, Σκορπιός

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS