ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Η νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι εδώ - Oι αλλαγές που θα φέρει στα συναισθηματικά


JTeam

19 Ιουνίου 2023

Ζώδια: Η νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι εδώ - Oι αλλαγές που θα φέρει στα συναισθηματικά
pexels
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη Σελήνη που σε ωθεί να «ακούσεις» την καρδιά σου

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι εδώ και είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς αναμένεται να επηρεάσει διαφορετικά το κάθε ζώδιο και σε διαφορετικό τομέα. Για ορισμένους μπορεί να έρθουν οι ευκαιρίες που τόσο καιρό περίμεναν και να κάνουν ένα νέο και μεγάλο ξεκίνημα στη ζωή τους. Να πάνε ένα βήμα παρακάτω και να εξελιχθούν. Από την άλλη όμως, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα, που τόσο καιρό είχαμε παραμελήσει και θα μας προκαλέσουν σύγχυση.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τη Νέα Σελήνη ίσως δημιουργήσει μια «ομίχλη» που μπορεί να θολώσει την κρίση μας ή να μας κυριεύσει μια αίσθηση αβεβαιότητας. Σε γενικές γραμμές θα μπορέσουμε να εκφραστούμε πιο εύκολα, ενώ είναι σημαντικό να μην παραμελήσουμε ευκαιρίες για διασκέδαση, εξόδους και κοινωνικοποίηση.

Νέα Σελήνη και Ζώδια: Ώρα να ακούσεις την καρδιά σου

H συγκεκριμένη σελήνη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στο συναίσθημα και να αφήσεις πίσω τη λογική. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με το καλοκαίρι, ξεκινούν και οι περιπέτειες που θα φέρουν πολύ ενθουσιασμό και θα συνοδεύονται από πολλές εκπλήξεις στην ερωτική σου ζωή.

Jenny.Gr
pexels

Το νέο φεγγάρι φέρνει παράλληλα πολλές αλλαγές και εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου ενώ θα σε κάνει να αποχαιρετήσεις καταστάσεις και σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και σε εμποδίζουν από την προσωπική σου πρόοδο.

Το επόμενο διάστημα είναι επίσης ιδανικό για να βάλεις τα όρια σου, σε σχέσεις που σε δυσκολεύουν και σου προκαλούν αμηχανία. Με τη Νέα Σελήνη, κάνε μια νέα αρχή, κρατώντας μόνο όσους πραγματικά σε στηρίζουν και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα μαζί τους.

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, που πραγματοποιείται στους Διδύμους, είναι εδώ και τονίζει την ανάγκη όλων των ζωδίων να κάνουν μια νέα αρχή κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Το σημαντικό είναι πριν αποφασίσεις οτιδήποτε, να συμβουλευτείς την καρδιά σου. Εκείνη ξέρει καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.