ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει επικοινωνίες με πάθος - Ποια θα έχουν ερωτικές εξομολογήσεις


JTeam

12 Ιουλίου 2023

Ζώδια: Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει επικοινωνίες με πάθος - Ποια θα έχουν ερωτικές εξομολογήσεις
Τι αλλάζει ο Ερμής στα ζώδια και τα χαρακτηριστικά του Λέοντα, έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τις ερωτικές σχέσεις

Από τις 11/07 ο Ερμής έχει προχωρήσει στους Λέοντες αναδεικνύοντας αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς. Ένας Λέοντας είναι ιδιαίτερα εκφραστικός, έχει την τάση να δραματοποιεί τις καταστάσεις και ταυτόχρονα του αρέσει η επίδειξη. Γι' αυτήν την σύντομη περίοδο, κατά την οποία ο Ερμής θα βρίσκεται στους Λέοντες θα έχουμε την ευκαιρία να εκφραστούμε καλύτερα και πιο δυναμικά, να εξομολογηθούμε συναισθήματα και να είμαστε πιο ειλικρινείς. Όλα αυτά σημαίνουν πως τα παρακάτω ζώδια, θα έχουν μια τάση παραπάνω στο να εξομολογηθούν, αλλά και να εκφράσουν τον έρωτα τους στα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν:

Λέων

Η επικοινωνία αυτό το διάστημα γίνεται προτεραιότητα για εσάς. Με την επιρροή του Ερμή θα μπείτε σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διασκεδάσετε, ενώ επίσης θα έχετε εξελίξεις και στην επαγγελματική σας ζωή. Μη ξεχνάτε πως σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 27/07, ο Ερμής θα συναντήσει σε σύνοδο την ανάδρομη Αφροδίτη. Πρόκειται για μια γλυκιά όψη σε θέματα επαφών, επικοινωνίας και συναντήσεων με ερωτικό ενδιαφέρον. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, αλλά επίσης σας ενδιαφέρει να εισπράξετε και συναίσθημα από τους γύρω σας.

Ζυγός

Και ενώ ο Ερμής για εσάς τους Ζυγούς επηρεάζει κυρίως συμφέροντα και επαγγελματικές επικοινωνίες με θετικό τρόπο, αυτή τη φορά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και πιο ουσιαστικές ερωτικές συζητήσεις. Ο Ερμής σε συνδυασμό με τον Λέοντα, σας δίνει μια πιο εξωστρεφή διάθεση και πέρα από τους συνεργάτες και τις φιλίες, είναι καλή στιγμή να εστιάσετε και στην αναζωπύρωση των ερωτικών σας σχέσεων. Φροντίστε να κάνετε κάθε συζήτηση και ξεκαθάρισμα με τον σύντροφο σας, καθώς είναι μια στιγμή κατά την οποία μπορούν να τεθούν και οι κατάλληλες μελλοντικές βάσεις σε ότι αφορά τον ερωτικό σας τομέα. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις, πιθανόν να προκύψουν και αποκαλύψεις, τις οποίες δεν περιμένατε.

Τοξότης

Μέχρι τις 27 Ιουλίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε καλύτερη επαφή με όλα όσα νιώθετε. Ο τρόπος που θα τα εκφράσετε, είναι το σημείο που πρέπει να προσέξετε. Είναι πολλά τα θέματα που μπορεί να σας απασχολούν αυτές τις ημέρες, είτε σχετίζονται με το μέλλον και τη δουλειά σας, είτε με την οικογένεια σας. Με τον Ερμή στο Λέοντα όμως και την επιρροή της Ανάδρομης Αφροδίτης, έρχονται και τα ερωτικά σας στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα να έχετε συζητήσεις και επαφές με τον σύντροφο σας, που θα σας απασχολήσουν. Είναι μια καλή στιγμή να λύσετε οποιοδήποτε ζήτημα με ηρεμία και να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS