ΖΩΔΙΑ

Είσαι Παρθένος; Ποια ζώδια σου ταιριάζουν «γάντι» ερωτικά


JTeam

21 Αυγούστου 2023

Είσαι Παρθένος; Ποια ζώδια σου ταιριάζουν «γάντι» ερωτικά
Pexels
Παρθένε, αν θέλεις να δημιουργήσεις την τέλεια ερωτική σχέση, τότε αυτά είναι τα μόνα 3 ζώδια που σου ταιριάζουν

Η εποχή της Παρθένου έρχεται. Ένα ζώδιο με πολλά χαρίσματα και μεγάλη καρδιά, αν και δεν είναι «διάσημο» για αυτήν. Δεν μπορούν όλοι άλλωστε να εκτιμήσουν κάτι, που δεν φαίνεται από την πρώτη ματιά. Κάποιοι όμως μπορούν!

Αλλά ας μιλήσουμε για εσένα Παρθένε. Φυσικά και λατρεύεις να προσφέρεις, φυσικά και ζεις για να βοηθάς τους γύρω σου αγαπητέ Παρθένε. Είσαι το ζώδιο της προσφοράς και -γιατί να το κρύψουμε- έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία. Βέβαια η -οριακή- εμμονή σου με την τάξη και η χαρά που παίρνεις όταν βάζεις τα πράγματα σε κουτάκια μπορεί να κουράσει μερικούς, αλλά ποιος νοιάζεται; Υπάρχουν κάποια ζώδια, που αγαπούν αυτό που είσαι και μαζί τους μπορείς να δημιουργήσεις την απόλυτη ερωτική σχέση. Συνέχισε να διαβάζεις και σου αποκαλύπτουμε τα 3 ζώδια που είναι «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα σου. Αυτή τη φορά προσφέρουμε εμείς σε εσένα.

Καρκίνος

Jenny.Gr
Pexels

Ήρεμα ζώδια, που αναζητούν φροντίδα και στοργή. Τι καλύτερο για τον νευρικό, αγχωτικό Παρθένο, που του αρέσει να βάζει κάτω από τις «φτερούγες» του τον αγαπημένο του; Ίσως και ο καλύτερος συνδυασμός ζωδίων για εσένα οργανωτικέ Παρθένε.

Ταύρος

Jenny.Gr
Pexels

Μπορεί να είναι μια ταραχώδης σχέση, αφού είστε και οι δυο κάπως ξεροκέφαλοι, αλλά θέλετε πάνω από όλα να έχετε το έτερόν σας ήμισυ «στα πούπουλα». Η προστασία που δίνει ο Ταύρος, έρχεται και «κουμπώνει» με την ανασφάλεια του Παρθένου και αντίστοιχα η φροντίδα που δίνει απλόχερα ο Παρθένος, εκτιμάται βαθιά από τον πανηδονιστή Ταύρο.

Αιγόκερως

Jenny.Gr
Pexels

Σίγουρα αυτή η σχέση θα είναι μια βαθιά σχέση. Και οι δύο δουλεύουν πολύ σκληρά για αυτό που θέλουν και δεν τα παρατάνε εύκολα. Ναι, είναι ανταγωνιστικά ζώδια, αλλά όταν έχουν κοινό στόχο, τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.